Monday, July 11, 2011

Rase Nak Lempang Newbie Ni !

rase nak lempang newbie ni sebab doodle die lagi advance drpd gua punye..bahahaha!

Assalamualaikum wbt.. hari ni gua nak promote satu blog. newbie. entri post kat blog die belum sampai 10 post lagi.

ringan ringankanlah tangan korang klik ke blog beliau : MIZ RARA GREENY BUNNY

yang menariknye..blog beliau banyak doodle2 comel. arghhh kalah doodle gua. rajin betul beliau lukis2 doodle gune paint. gua punye simple nampak sangat gua pemalas. muahahaha....

ni header beliau. beliau suka arnab.


haa..ni antara printscreen blog beliau..(eh, printscreen ke? ahh lantak lah ape pun)



haaaa..rasa nak klik tak? ape lagi jom terjah Miz Rara Greeny Bunny

jgn lupe follow dan komen komen

antara post yg buat hati gua tertambat : Naik..turun..naik..turun.. dan Lelaki, underwear, main dan katil..


p/s: sori ah gua byk kali tukar2 background and header. sblm ni semuanya menyakitkan mata gua.haha..yg ni mcm tenang sikit kan? tak?? okbai.


14 comments:

haikalblank said...

perghh!! underwear!! perghh!!

fatin syahirah :) said...

pink > kuning > biru > ????.

hehe.

saya bukan tomato said...

chomelll je .. tapi blog aesya pon comell jugak ! ^^

eienrazak said...

lawa! Jeles kan?

KAMIHIDUP said...

jeleslah tu, haaaa, serious cakap, KAMI langsung tak tahu nak buat doodle ni semua, lagi jeles. :)

Belbel said...

aku sllu gak g blog dia. best pon best gak. haha.

vampire and his lady said...

lawa! haha, nak jenguk la!

Cik Ezy said...

pndai betol die lukis2..
jeles 8 kali..

ainondreamergirl♥ said...

comel. perghh :)

einz miszmessy said...

besh2~

pipoq said...

berpinar pinar mata aku tengok bekgraun baru ni..ahahaha

syAzAnA said...

blog dia best gak kak. hehe.

okaylah yg ni. wee~

Mak aku kan...

ghab van hal said...

asyik promote blog die je...kekeke...

SyUhAdA said...

nak gi terjah la..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat