Tuesday, July 12, 2011

Kucing Pun Boleh Menganjing?

Assalamualaikum wbt.. korang suka kucing tak?? percaya tak gua tak suka kucing? actually, gua pun tak tau yang gua ni tak suka kucing ataupun takot kucing. seriously, sebenarnye GUA TAKUT MAK KUCING, BAPAK KUCING. senang cerita kucing yang besar la. hohohohhh..

salah satu sebab gua takot mak dan bapak kucing adalah disebabkan gua penah kena himpap masa kat sekolah asrama dulu. gua suka tidur berselubung masa tu..tapi rase 'benda' yang duduk atas gua tu macam kucing yang besarrrr gileee duduk atas gua.. mcm kucing bunting pun ada.. perghhhhhh gila cuak arr.. gua baca macam2 ayat sampai bercampur2 ayat kursi dengan al-fatihah..

akibat tak suke kucing, kaki gua penah kena gigit sebab gua buat bodoh bila kucing mengiau-ngiau nak makan..hahahaha....


setelah gua hidup selama 2* tahun ni (ahh tak boleh kantoi umur akuuu) baru gua jumpa KUCING BOLEH MENGANJING..

KUCING pun ade blog!! sangat tak boleh blah..


tapi kucing ni lain dari yang lain..kucing ni boleh menulis, mengarang, memberi idea, dan yang paling penting ade PERASAAN !

hebak mung...

walaupun die kucing, blog die sangat kemas okeh! teratur, sedap mata memandang. hati pun senang nak baca entri. seekor KUCING yang SERIUS. penat gua cari celah mana yang serius, tapi tak jumpa. boleh tolong cari kan utk gua??

KUCING SERIUS. ape lagi, jom terjah. follow dan komen di entri beliau.

kalau korang tak singgah blog die, gua mengiau. macam ni. MEOWWWWWWWW... haaa...jijik kan gua mengiau? baik korang klik KUCING SERIUS


antara entri yang mencakar-cakar muka gua :



p/s: please doakan gua bina taman dalam hati agar menyukai kucing. err, kucing betul ye, bukan KUCING SERIUS.. hihi.



5 comments:

nub said...

naiss

Kucing Serius. said...

AWHHH TERHARUUU GILAAAAA. TENKIUUUUU!!!! :DDD

Ahaha :DDD

*guling guling atas lantai*

Mejuez said...

tudia............. :D

senyumSOYA said...

kucing!! meow..hehhe...waa.. full review ni..hehehe

Namee Roslan said...

ahhahaha..bukan takat boleh menganjing.. :D siap ambik course architecture lagi tuhhh.. :D

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat