Tuesday, July 12, 2011

Doodle Gerak Gerak

Photobucket

haa.. comel tak?
gua dalam proses belajar nak buat animation doodle.
lukis gune paint dan edit gune animated gif dlm photoscape.


kalau best, sila komen. kalau tak best gua merajuk. tak nak buat lagi pasni. huhuhu...

22 comments:

Bluewendy said...

huhuhu..bes dear..tak mo majuk2..=) kiut2 jek..=)

baby said...

wo0..nak satu..ermm..cute miiut deyh..
kene order ek..?
em..lau photoscape cmaner ek...
guna animation kew??
tak jadiik laah nona buaat..
ajarkn leh x??
or buaatkan satu..hadiaah nk raye niih..hehee
tq k..hehe~

Adibah faizah said...

comel dong...kita nak try buat jugak la :)

miz rara v(",) said...

tak c0mel.......!!!
sh0melll jer.... huhu....

nak2 lagi yg gerak2!! gerak khas!

tiQ =) said...

hahaha..tdur pown buka mulut..cute lah~..
p/s::jeless..

forever love said...

ajar aku weyh

Gee said...

hehe..best2..bole2 wat banyak2 ag..ltey ak nengok doodle ko kat atas tu kene cucuk pipi die..hehehe

NuR si CiKGu RiBeNa said...

percubaan yg baik.
comel je ni...

selamat maju jaya!!!

norhatizahmohamed said...

cute² (=

Yeb-Nada said...

nice doodle there. tapi brapa size dia ? 100kb? 200kb? smaller is better
photoscape tu software ke ? ada link nk download ?

nurfarahin zainal abidin said...

sumpah best gile

#xnak bg lu merajuk sebenarnya. hahaha

vampire and his lady said...

boleh la! # larikkk

KAMIHIDUP said...

style. :)

muhamadsufian89 said...

memang betol2 sifu aku la. hehe

sabella mohamad said...

comel weh !
hihi

A M E ! said...

ohmyyy . somel hokeyy ! ame nak gak leh ? buat kan doodle ame pule . HAHA .

aiman afiq. said...

kau asyik buat yang comel je.cube buat yang hensem plak,lepas tu bagi kat aku.ok?

~~lOla_laLa said...

comel3..:)

MissF said...

comellllllll!!

puteraduyong said...

nak blaja...nak blaja jugak...

tomato said...

wahhhhhhhhhhhh chomel3 ! best3 ! XD

pipoq said...

ape motif atau pengajaran dari doodle gerak gerak tu ?

kalau mengantuk tolong gerakkan ke atau gerakkan je orang yang mengantuk ?

ahahahaha..

tak best la wei..buat cam lama punya la best..ni kalo line cam hampeh silap gaya tak kuar ape..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat