Saturday, July 30, 2011

Happy Birthday Aesya Zealous

Assalamualaikum wbt.. Alhamdulillah dengan kasih sayang dan nikmat yang Allah berikan maka genaplah 21 tahun aku hidup di dunia ini. 30 Julai 1990 hingga 30 Julai 2011.

walaupun ada yang kata muka aku macam umur 28, (kan Fahmi?) tapi aku lebih suka orang yang jujur macam apek cina yang suke borak dgn aku masa pameran kat HUKM hari tu. dia kate umur aku dalam lingkungan 20 atau 21 tahun. muehehehehe..(perasan)


i love u, apek ! wakakaka

terima kasih kepada kawan2 dan juga blogger2 yang wish birthday di facebook mahupun di blog.



p/s : mak kate, besday girl kena pakai cantik2, wangi2 hari ni. tapi duduk rumah je pun mak T.T



oh ya, semalam aku jumpe seorang blogger. Cik Tomato. comel ohh orangnye! (macam aku)



ok bai !

25 comments:

My Name is Mar said...

Happy Birthday derrr:)

Pentingkah IDENTITI seorang BLOGGER?

saya bukan tomato said...

huahuahua 28 sudahh .. ehhh ;p

camat melayari hari2 tua ye .. ;p

aesya tak comell cantekk je ;p

Anis Adila Aris said...

dear.happy birthday..
sama tarikh dgn my parents anniversary..
21 tahun jugak :)

Mila Ahmad said...

eppy besday yunk :)

fatin syahirah :) said...

HAPPPY BIRTHDAY DEAR :)

meningkat dah usia :D hehe

Cik Areen said...

happy 21st bufday. :)

syAzAnA said...

happy birthdayy kak!

may Allah always bless u! aminn.

Dzarief Zuhdi said...

hb 2 u.. tahniah sbb dah layak mengundi.. hehe.. :D

riben putih said...

hukm jugak ya kamu,jumpa nanti..hehe neway happy bufday!

syaza nazura. said...

Assalamualaikum:)

Happy Birthday dear, may Allah bless you always, moga panjang umur murah rezeki ^^

:)

NuR si CiKGu RiBeNa said...

happy birthday aesya..
muda lagi. look like 18 yrs old.

FAHMI said...

fahmi tu sapa?ahaha..dah tua adik abg sekrang ni..hehe

EMOdisaster said...

happy birthday aesya..besday kite dekat2..sy 2 ogos...umur pun same...moga Allah berkati hidup cik aesya..=)

candybiru said...

happy birthday!!

candybiru said...

happy birthday!!

waeda alias said...

heppy bufday!

Hanisah Sharip said...

HB :)

Wani said...

happy birthday ya :)
wahh , comel pic mintak hadiah tu .
ehhh , tu sis erika kan kan kan .
haha

YUL said...

happy befday! semoga allah merahmati kamu, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezkinya :)

ZIPPO MILLER said...

Allah Selamatkan kamu...
Allah Selamatkan kamu...
Allah Selamatkan aesya
Allah Selamatkan kamu..

Waaa dah makin tue kih kih kih..

belog|amiyo said...

tahniah n happy birthday...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

happy birthday! ..mintak kat dia tomato sekilo nak masak bulan puassa =D

Nyamuk Terbang said...

hepy mandi tepung day

cik ery said...

selamat hari lahir ya :))

gadis melayu said...

kita sama umur.. tp awk tua satu hari dr atia.. rasanyer x lmbat sgtkn nk wish bday.. hepy bday..^_^

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat