Friday, July 29, 2011

Apa kaitan bola dgn addmath?

hai semua. gua ade sorang adik lelaki. orangnye hensem macam gua. nama die Mirul.
beliau peminat sukan bola sepak. gua ni bukan setakat bola sepak, bola bola api pun gua tak berapa minat. (apekah??) tapi kalau team Malaysia yg lawan, mmg gua semangat!!! wargghh rasa nak turun padang main bersama Safiq Rahim (err, main bola ye)




ngeh3...

p/s : betul ke no jersey diorang? waahaaa kalau salah buat2 tak tau jela yee.... kekekekeke

20 comments:

kim heeruul said...

name gua pon mierul..hihih.
dekat new entry gua ad mention nme lu..kalo rajin singgah la.=)

azwa amani said...

huhuhu....betul jugak tuu..

fiq. said...

haha,,,

tulah, sape suruh xde pemain paaki jersey no 100...

SyazwanSarawak said...

hahaa. macam kureng je perumpamaan ~.~

haikalblank said...

trial SPM, addmath aku 6/100. HAHAHAHA

Miss Kira said...

hahahaha..len kali soh adik mnt org yg no jersi dia bnyk.. hehehe

adrinaqamarina said...

heehe takpe, cakap pada adik, slow3 kumpul markah tu~

SENORITA ZATY said...

TAH LAAA , ADDMATH SUSA BOLA PON SUSA KOT EHHE

forever love said...

hahaah.. gilok la ko.. sampai cmtue ko samakan.. haha.. betul la tue nom jersi... hahaa

My Name is Mar said...

Ha-ha-ha:D
Bila masuk blog nih, wa asek ketawa jek..
Wa ske arr...

Add Math-Subjek FEVERET waktu sekolah dulu...
Mula-mula belajar Add Math, dapat teruk-teruk.. But bila dah dapat score, rasa HEAVEN!

Most POPULAR Korean-Japan-Taiwan Movie/Drama (TOP 50)

A retarded kitty said...

hahaha, tade jersey no.100 la

saya cello191 said...

xde yg pakai jersey 85 ke atas ke..hehe

^____^

Angelika said...

haha, ingat apa tadi, 7x10=70, cuba la dapat kannn Hehe

saya bukan tomato said...

hahahaha ! padan lahh ;p

NuR si CiKGu RiBeNa said...

kakak mirul leh tolong ajarkan.. pasti lepas ni takde markah mcmtu lagi..

=)

nub said...

aku paling cilaka penah dapat addmath 1.2 markah..gila rekod...xpenah2 ada student skola aku dapat macam tu..

tapi la ni dengaq cerita ada yang dah dapat 0 markah..yes aku lagi terar!

Nyamuk Terbang said...

haha
yg CR tue jersi dia yg lma
ok bye :)

dill said...

suke team Malaysia!

p/s: birthday awak ke hari ni?

Happy Birthday!

dill.

FAHMI said...

saya suka fahmi,jursey dia no 99.hahaha

cik ery said...

addmath..


ak paham -.- errr

haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat