Saturday, July 2, 2011

Doodle tu apa?


aku dalam proses nak upgrade kan doodle aku. supaya lebih comel dan diminati ramai. haha! okay tak lawak.

tapi still dalam perancangan. korang rasa? *sebenarnye malas nk upgrade pun. yg ada still okay kan?

hari tu kat fb, Makhluk Hijau ada tanya question kat fb. "doodle tu apa pada korang?"

aku pun jawab la..


Makhkuk Hijau kata betul !! yeayy..

tapi mmg betul pun.. cube tengok dalam kamus..hehehe..lebih kurang tu la jawapannye.

sebab itulah wujudnya blog Aesya Zealous ni. conclusion, hidup aku membosankan! Hahaha!!

21 comments:

Syazwan said...

macam mana nak buat doodle?.
jeles ngan orang ada doodle sendiri.hehe

yanyan said...

haha dah okay dah doodle yg sekarang ^^

SyUhAdA said...

nak doodle jgk..
watkan leh??
heheh..

Tengku Puteri said...

comel la doodle kat atas tuh...yg diupgrade ke? heee

J.Syazwana said...

start mencintai doodle.
adehh

emeera asnary said...

plish doodle kan saya ! hehe =)

Wanie said...

tak pandai nak lukis doodle..
lagi bosan hidup aku..huhu

Ku Azhar said...

oo...baru tau doodle tu bnda ape..ingt kowt game doodle dlm phone tu

Gee said...

hikhik..doodle tu comel la..mcm noodle..hehe

Taufan Bin Ribut said...

doodle oh doodle...


Entri terkini : entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Ebtri sebelum : Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

naz & sya said...

kadang2 idup mmg membosankan! haha ,sbb tu lukis doddle.. kan?>??

yaya_flanella said...

lukis tapi tak comel macam ni. ergh. -.-

haikalblank said...

aku try lukih doodle, tapi hasilnya............


muka aku lagi comel dari doodle yang aku buat.

agak2 apa rupa doodle ku? HANCUSS! hahaha

Gelugoq said...

blogwalking)
nice blog..

Siti Safiyyah said...

ss doodle tak comel.. huhu..


psstt.. Blog Assignment Jejaka Terhangat: Aku Suka Blog Ni

padlie said...

sy x reti buat doodle...

Kerja Kerajaan Secara Kontrak: Yang patut kita tahu

AesyaZealous said...

@Syazwan lukis la..kat paint

AesyaZealous said...

@yanyanhehe.. ok dah ek

AesyaZealous said...

@haikalblank doodle ko bulat2..haha

nub said...

ajaq aku wy. aku noob benda ni

sembil9n said...

bukan sekadar doodle.... HAKHAK

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat