Monday, June 20, 2011

T-SHIRT tribute from www.sembil9n.com

Assalamualaikum wbt kpd semua rakan2 blogger, bukan blogger, peminat setia, tak setia, stalker dan lain lain..HAHA.. okay hari ini aku ade feeling2 nak promote satu benda alah ni...

tadaaaaaaa....


haaa bagi sesape yang belum pernah jejak ke blog ni, silakan..... http://www.sembil9n.com/

first time aku masuk blog ni, hati telah tertawan..bukan kat owner die ea..kat kartun2 ala ala alien giteww... sangat comel okeh!

owner blog nak buat satu jualan t-shirt sebagai tanda penghargaan kepada bloggers dimana t-shirt tersebut bertemakan blog sembil9n.com dan pada masa yang sama meraikan ada sebagai bloggers!


harga RM 28 shj termasuk postage..

yang bestnya t-shirt ni kat bahagian bawah belakang akan diletakkan url blog kita... best kannnn... kalau cam aku, http://akuzealous.blogspot.com/ awww..sangat cool kan.. nanti jalan jalan orang tengok belakang kita, bukan tengok punggung tauuu..tengok url blog..kekeke...

contohnya macam kat bawah ni...


online sampai lebam!! haha i loike!! siap ade air liur meleleh leleh atas meja lagi...haha

ade kaler putih atau hitam! kalau aku nak kaler hitam. nampak cool sikit..miahahaha..

dan yg bestnye jugak..available dalam macam2 size. antaranya :

XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL
S (baby T)
M(baby T)
L(baby T)


wahhhh.. cam best kan.. ape lagi kawan2.. jom grab satu! aku nak gak...

owner kalau boleh nak amik order2 sume sebelum July ni..atau pun last, 15 July..

haaa..ape lagi.. meh order kat SINI...




5 comments:

nadzirahusna said...

ecah da order ke?huahua

Makhluk Hijau said...

seriusly nrnye aku nk buat baju untuk tiap blogger...mksdnye satu blog tu ade baju dy sndri... tp pkir2 blk..gile tinggi kos... so ni la yg aku wat... even ade la kartun aku depan tu, tpi URL blkg tu khas utk korang...

knp kat bwh? sbb majoriti blogger ni adalah wanita...so wanita besenye pkai tudung...klo ltak atas..terlindung..

ape2 pon..sile fikir positif ye :) klw lelaki btl gatal nk tgk pungung xyh ad tulisan pun dy leh tgk... pkai jubah pun..lelaki ni mte dn otaknye blh x-ray ..hahahahah

RM28 include POSTAGE yaww~!

~Nur Zulaiha~ said...

nak jgk...

~Nur Zulaiha~ said...

sudah order.. nk g bnk jer bayar... nti kita pkai wt boria kat s.a.. hakhak...

fad ali said...

camne nak oder?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat