Tuesday, June 21, 2011

terselit dicelah *pung

hai uollsss.. hari ni gua nak post benda yang tak senonoh lagi..muahahaha.. keji kan..

gua nak tanya la kan..kalau korang nampak orang atau member2 yang terselit seluar atau baju diorang kat celah punggung korang nak cakap macam mana ek??

"weh, baju ko terselit kat celah punggung"

walaweiiii... nak bagitau pun segan kannnnn... lagi2 depan orang ramai, memang tak menahan la kan.. paling baik pun kita guna bahasa yang agak 'sopan' sikit... hahaha...

masa zaman gua muda muda dulu... kalau terselit, gua cakap "weh..kad kredit"

macam ape? macam haremmm..huahuahua..


ade jugak yang gune 'salah parking' maknanya tempat parking seluar tak betul dan tak kena pada tempatnya...
bila dah besar ni..gua pun jarang tengok orang 'salah parking' ni.. harap2 gua tak jumpa la sebab gua segan nak tegur..kekeke.. (kadang2 diri sendiri yang salah parking) hahaha

tetapi rupa-rupanya evolusi penggunaan istilah rekaan tentang seluar terselit di celah *pung ini berlarutan sehingga ke hari ini.. baru gua tau..gua ingat hanya ade 'kad kredit' dan 'salah parking' je..

rupa-rupanya ade lain jugak iaitu.....



sot dot=sedut

tersedut ke celah *pung


bengonggg.. aku tak leh terima!! aku tak leh terima!!


*pung=punggung



kau orang punye experience??

34 comments:

Chegu Zubir said...

HEHEHE....macam tu pun ade..kih3

jom singgah dan baca
Kekasih??Apa Fungsinya???

.fariza. said...

lawak kot.
tak penah tegur lg lar.

haikalblank said...

lelaki yang selalu salah paking...kerana membawa khazanah di dalamnya

fad ali said...

haahha pernah ade pengalaman..hahaha..

waeda alias said...

hahaha. takpernah lak tau de bahse2 kiasan nie

aku kalau nak tegor. cakap jujur teros..

"wey. sepender ko tersekat kotttt"

huahuahua :P

yanyan said...

haha sot dot???
okay itu sgttt kelakar! :D

Senorita said...

HHAHAHHAHA.. seryes lawak wehh..

aieOreo said...

hah.orang2 begitu selalunya aku akan amek kertas dan sebagainya lantas dengan selambanya swap "kad kredit" di celahan tersebut.

tapi jgn pegi buat kat orang tak kenal sudahhh.haha

Nurul Jannah said...

sotdot ? haha

miz rara v(",) said...

la.... k0 bru tau cah psal sed0t2 ni?? huhu

p/s: nnti aku tlg tgur ek klu k0 men sed0t2

Zulfikar Hazri said...

" woiii Kemut!!"

itu kami org perak panggil., atau kami sekuarga ckp ....

Nafisa81 said...

kalau kat sekolah kan kawan2 pakai baju kurung...biasa kawan2 pompuan yang lain tolong tarik baju tu..

KAMIHIDUP said...

sot dot? wahaaaaaaaaaa.

Niaa Sameon said...

kikiki, sot dot tuh yg tak tahan. hahaha

MistaZaharin said...

salah parking? wuu~ Salah parking bukan mempunyai maksod yang laen ke? =)

kawan sye pon ade orang panggil sundut cuz die selalu terselit suo kat pung gak~
nice2~

pipoq said...

dia pakai G-string la tu..ahahaha..

aku biasa nampak sotdot ni kat masjid je..orang kat depan punya kain pelikat tersotdot celah bontot..tak pakai sependa kot..ahahahaha..

forever love said...

so dot ???

melampaui batas da nie

Faziera193 said...

hah? sot dot? mmg tak pernah dengar sebelum ni.. huhu selalu cakap " jap..jap..spender niiiiii..." sambil malu2.. haha =p

Dauspozi said...

WAKAKAKAKA.. takleh blah.. kekadang time sembahyang jemaah kat Masjid.. Tetiba terpandang jubah pak imam terlekat kat bontot.. terus jadi tak khusyuk.. aisehmen.. hahaha

Penyelesaian dari terjadinya insiden sot dot ni... Sila pakai kotex... hahaha.. lelaki pon sama.. beli je la kotex, murah je pon.. TROLOLOLOL!

Latest Post: 7 Jenis Kuasa Adiwira Yang Aku Mahukan

faisal apardi said...

selalunya kalau pakai kain pelekat je jadi mcm ni...hahaha

faisal apardi said...

memang tak senonohla entry ang yg ni..

Hans said...

hahahahah
1st time aku dengar Soddot tu
hahahahaha
anyway entry ni kreatif n best
aku zaman skolah2 dlu selalu lah jumpa situasi ni
kitaorang kata kad kredit juga
ekekekeke

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

Alia Natasha said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA . okey tak boleh nak komen . kelakar gila . sot dot !

Bella Bell said...

walaweehhhh... kalau saya, saya panggil tu SYIDUT... hahahaha!!~

Amira Anorah said...

kalau pakai spender ketat memang sot dot ah..ahahahah
tapi kaver2 tarik spender..ahahah

AesyaZealous said...

chegu zubir : hehehe ade chegu...

fariza : haha pasni kalau nmpk tegur la ye..kikkiki

haikalblank : khazanah??ape tu??

fad ali : wahhh kamu yg sot dot ke?? HAHAHA

waeda alias : hahaha kejma kot..malu la weh...

AesyaZealous said...

yanyan : hahaha...

senorita : lawak ek?hehehe

aieoreo : hahaha ko gile nak buat kat org tak kenal..penumbuk dapat.haha

jannah : kekekeke

miz rara : awwwwww jgnlaa..segan kot...hahahah

zulfikar : ohhh kemut...hihihi

nafisa: hehehe bagus3....

kamihidup : wahahahah first time aku dgr kot...

niaa sameon : haha tak tahan kannnnn

AesyaZealous said...

mistazharin : ade mksud lain ke??huhuhu

pipoq: wahahha..kain pelikat..lalalala

forever love: melampau ke? hii

faziera : tu la pasal..1st time dengar..

dauspozi: wahahha usha tok imam ye!! hahah melampau ar nak pakai kotex pulak!! hahaha

AesyaZealous said...

faisal : hahaha tak senonoh ea..hii malu2

hans : hehe thanks...kad kredit!!

alia natasha : hai sot dot!haha

bella : syidut?? wahhhh nampak begitu sopan skali..hahaha

amira: jgn smpai org nampak sudeyh..hahaha

nadzirahusna said...

weh..senak perot aku bace..adik aku ckp sedut je..kak seduttt!!hahah

Mr.Oren said...

DAsyaTTTTTT~

Anonymous said...

Betol ke ? Hahaha.. nk kne tampal banyak2. Baru x belakunya bnda ni..

Nk try pkai kotex leh x ? Hahahah

Anonymous said...

Ape susahnyer.. pakai je lar pampers.. kan senang.. mueheheh..

Anonymous said...

Ape susahnyer.. pakai je lar pampers.. kan senang.. mueheheh..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat