Wednesday, June 29, 2011

Macam la ko hensem pun...

assalamualaikum wbt. hari ni wordless wednesday. tapi gua nak taip jugak suruh kau orang baca. AAK? (ada aku kesah?) hahaa....

dulu zaman Myspace tgh gemilang dulu, memang kaw kaw punya lepak2 edit page bagai, upload, komen pic bagai dan lain lain.

satu hari, ade sorg mamat add gua. gua pun approve je la tanpa was was. bila gua usha profile die, semua friends die perempuan. org luar negara dan dalam negara. seksi seksi pulak tu. gua dah pelik dah nape gua terlibat sama sekali. hahahaha... so gua saje chat dgn die. tanye nape sume frens perempuan...

" ada je lelaki saya add, tapi diorang tak approve. ade yang dh jadi friends tapi tak lama pastu diorang delete "

dalam hati gua, "memang la ko pervert!! sape nak kawan dgn ko!"

gila kentanglah. memang cuci mata la die tiap2 hari tgk org seksi seksa. haha. tapi gua tengok muke die biase je. mcm budak nerd pun ade gak. tapi pelik nape suke perempuan sampai begitu sekali. erk??

sekali baru2 ni, kat facebook pulak. ade sorang ni add gua. gua approve sbb ingatkan die blogger. dan die pun ade mutual friend dgn sorang blogger perempuan yg femes, cantik, cun dll. (malas gua nak describe panjang lebar.haha)

rupa-rupanya, die pun mmg add perempuan sahaja okay! cis! gua terperangkap!

gua naik seram dah. tapi gua hold on dulu. eceh.

day by day, gua tgk status die..


perghhh.. muke lu takde la hensem pun! ptuihhhh

geli la mangkuk!


dan lain2 lagi..


ape lagi, gua pun unfriend. the end.

28 comments:

Najla Aklili said...

hahaha , niceeee la ! laki gitu perasan je lebih .

Bella Bell said...

hahhaha.. memang pervert betul laki tu...




^^

Wanie said...

eei..psiko punye olang..
delete je org tu..huhu

aQimie Ceplos said...

ade seh org macam ni -.-
report sudah..
atas sebab sex abuse. hak3x

naz & sya said...

disgusting giler.=,='

einz miszmessy said...

terbaik!
no word 4 that guy!!!
huh~

miz rara v(",) said...

erkk.... n0 k0men....
(tapi ni da mcm msuk ruangan k0men je...) =P

Cikya said...

hahaha,
aku gelak jer, kira ko insan terpilih lah kena add dengan mamat macam tu..
sikit punya gatal tak ingat..
delete jer senang..
+, camne perempuan byk2 tu boleh terepprove. ^^"

Ku Azhar said...

aiyook Cik Aesya dh mrh :D

AesyaZealous said...

@Cikya aku rase pempuan2 tu pun mmg suke di add oleh orang cmtu..hahaha

ghab van hal said...

erk..bukan saya..

Fyqa said...

umanggaihhhh

sadisnye khidupan mmat tuh.


gataiii

Da LovaC said...

izinkan gua cakap..bapak gampang giler..haha..gua igt adik gua yg umo 6taun je yg maen approve pastu gua yg kne filter..alih-alih ade jugak budak beso perangai same..tsktsktsk

AesyaZealous said...

@Da LovaC lu nak kate gua gampang la ni?? hahahaha.. ade profile yg private, macam mna gua nak filter..
lalalala

pipoq said...

aku tak pernah update status FB..ahahaha..

Da LovaC said...

@AesyaZealous

kehkeh..lu salah faham sudeh..hehe..gua cakap mamat tu la..bapak sonok die dapat tatap awek2 tiap-tiap hari *bace dengan nada melankolik tahap tinggi.

AesyaZealous said...

@Da LovaC haha bkn slah faham. gua yg tak faham sebenarnye..haha jgn risau. blog gua tmpt semua org berhak bersuara. hoyeahhh...

SyaficqaHamdan said...

penah jugak jumpe orang cani!
approve sbb ingat die blogger sbb de mutual fren kn.
skali tuh die tgur kat IM, 'kalo sombong sgt delete je sy'.

huhuuu. apekah n mengapakh itu olang maa? -.- PERVERT!

SheyPull said...

jgn la geli sgt2...
tah2 dia yg buat..:)
keh2....



JOM singgah blog saya nak...wordless wednesday : jgn U turn la..kan dah cakap...

CikRangers (CR) said...

niceeee..sgt suka entry ni..likeeeeeeeeeeeeeee pjg2 tuuuuu :)

PeNgEmiS dUniA said...

aku pon nk add pompuan je , tp pompuan xpnh approve aku :(

Siti Safiyyah said...

erk punya lah tak ikhlasnye dia add.. hahaha LOL

Noreen Natasha said...

euwwww.. ada juga lelaki mcm ni kat dunia.. hehe

AesyaZealous said...

@SyaficqaHamdanperghh beratus kot fren mane sempat nk tegur sume..hahaha

AesyaZealous said...

@PeNgEmiS dUniA geli ah kau. lempang kang

AesyaZealous said...

@Noreen Natasha ade je..hehe

Cik.Tedy said...

lelaki bajet hensem cm tuu laa jd nya..(:

hamzah ian said...

add sbb nk skodeng? loh...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat