Tuesday, June 28, 2011

pendedahan eksklusif Aesya Zealous free hair

korang ni..gua free hair pun korang nak tengok.. hahaha..

saje je upload gambar mase kecik dan sekarang

agak2 same ke tak ek? ade yg cakap tak same..


okay gua tahu korang nak cakap macam lelaki kan? ok ok faham. HAHA.

seeeee, gua lambat tumbuh rambut dulu.. sebab tu doodle2 gua dulu2 gua buat rambut cacak cacak. haha. nak tahu carilah kat older post. gua pn dah lupa entri yang mana satu. haahaa



ade gak yg kata muka gua mcm artis ni..



KUZA


p/s: please cakap comel ! HAHA

26 comments:

Cik Parachumie said...

ada skit . bhgian mata.

haikalblank said...

perghh!! freehair!! ni yang buat gua nak g bilik air nih!! ok,ia sangat - sangat bodoh. jangan publish. kah3

haah, macam kuza la.. aku sebelum ni mati - mati ingat macam kaza, rupanya kuza...HAHA


*kuu...jejak jalan yang berrliku~

black_mel said...

haah..iras2..kuza masa kecik..xD

azwa amani said...

ade same lah macma kuza tu...hehehe...mase kecik nampak cmm lelaki...

syrupmasin said...

err..ta terkate2 :D

Nebengz... said...

apesal gua rase nak gelak je ni~~ ahahahah

kim heeruul said...

hang retis rupa nye..hahaha...
klon..

Wanie said...

haha..comel2..
rambut ciput je mase kecik?

MistaZaharin said...

hik2~ comel.. cume taim da beso nampak buncit lak~

Cik Ila said...

Mata mcm Kuza,Pipi macam Deja Moss..wahaha

miz rara v(",) said...

@haikalblankahaha... agk r...
mcm KAZA la skit2.... kacuk KAZA n KUZA = KAKUZA
wahh... cm nme jp0n je!

waeda alias said...

same jugak lah. heheh

AesyaZealous said...

@Cik Parachumieheheeh ye?

AesyaZealous said...

@haikalblank kuza la!! bukan kaza!! oii gmbr xleh lucah lagi ke weh

AesyaZealous said...

@black_mel ngeh3

AesyaZealous said...

@azwa amani sbb xde rmbut..huhu

AesyaZealous said...

@Nebengz... haha bgusla..

AesyaZealous said...

@kim heeruul haha patutla ade org tnye, penah masuk majalah ke

AesyaZealous said...

@miz rara v(",) ahhahaha sengal..KAZA tu lelaki..degawan tuuu

pipoq said...

sape yang kata muka ko macam artis Kaza tu ? eh..Kuza..

sib baik tak yakuza..ahahaha..

naz & sya said...

kat bahagian mata! haha..

Normaliza said...

sama sebijik macam kuza la... ;p

syAzAnA said...

fineeee. nak sedapkan hati.

COMEL!

haikalblank said...

Alaa......KAZA cun gak apa..ko tak tgk dia pakai tudung macam mana...lagi bila pakai shawl merelip...perghh....cair bai...HAHAHAHA

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ok sy ckp comel.. kekekeke

iniialahaku said...

siyes aku ckap aku xkenal kuza tu...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat