Sunday, May 1, 2011

Penyu

assalamualaikum wbt.. gua kalau keluar pergi tengok wayang, gua memang suka tengok cerita kartun. lagi lagi bila gua keluar dengan boyfren, pasti tengok cerita kartun. gua xmau layan cerita cerita jiwang ke censored ke ape dgn boyfren. kang lain pulak jadinya. hahaha syaitonnn. eh sekarang pun gua dh xde boyfren, sape nak jd boyfren gua mestilah rela dan tahan tgk cerita kartun kat wayang. boleh? ngeh3.

erk? apesal gua cite pasal boypren lakk?? ptuihhh...lupakan okeh. gua malas nak backspace. dh la susah tekan huruf KKKKKKK!!

semalam, lepas habis paper, gua layan jap movie. baru habis jawab exam pasal bintang, bumi, planet, supernova, black hole. perghh haramjadah susah betul. so gua beralih arah tgk cerita pasal kehidupan laut. kartun. member gua macam biase koreaaaa aje la..gua xlayan.. jeling2 tengok ade la..


gua telah membazir masa selama sejam lebih! waaa! apehal gua tengok penyu dari kecik sampai besar..waaaa


sape yg suka penyu, bolehlah gi donload cite ni. haha.

p/s: lepas matrik dulu gua nak apply kos sains marin kat UMT. haha. tp xjadi.

17 comments:

Wanie Affandi said...

hahahahahah...giler chumil r tgk muvie sambil mniarap!!

Hidaya Sarbini said...

haha...cara ckp mcm x best jer cita penyu tue...xjd dunload,..huhu

J.Syazwana said...

gua tak minat korea gak
haha !
;p

forever love said...

cter tue best.. tapi aku tgk kat wayang time ngntuk.. so tido la.. masa tu penat photoshoot.. haha

FAHMI said...

aku rindu kawan kau weyh..hahaha(gler)

Inche Vampire said...

penyu!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha...

.........cP~ said...

salam.

saya suka tengok kartun jugak!!!

AesyaZealous said...

@Wanie Affandihaha comel ke??

AesyaZealous said...

@Hidaya Sarbiniagk bosan la..journey seekor penyu..ahha

AesyaZealous said...

@J.Syazwana haha yeke..geng!!

AesyaZealous said...

@forever love haha tido pulak!!

AesyaZealous said...

@FAHMI sape kawan aku??

cantekk said...

haha kiut la lukisan ;-D

MIMIE AIZA said...

hahaha.. cute la.. ada suju.. hikhik

pipoq said...

aku layan citer seram je baru kembang kecut minda dibuatnya,..

Gee said...

hikhik..cutenye doodles..tgk da cte tu agk bosan la...penyu oh penyu..haha sya oh sya..huhu

Che akira said...

woih aku tengok running man la =.= mane ade suju. haha tp bkn ko join tgok jgak ke pastu? kakaka

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat