Saturday, April 30, 2011

Syafiq Yusof

wah wah wah. tak pernah sebelum ni title entry aku nama lelaki. muahaha... okay, bagi yang belum kenal, meh gua nak kenal kan kat lu orang semua sape Syafiq Yusof ni.


hoyeahh..die adalah boyfren aku adik kepada Syamsul Yusof iaitu anak Datuk Yusof Haslam. berumur 19 tahun tapi berbakat besar dlm bidang perfileman. seawal usianya, Datuk dh bagi kepercayaan padanya utk mengarah drama, Gerak Khas! gerak gerak gerak khas..ooohhh gerak gerak gerak khas...(sila nyanyi sepenuh hati)

gua tertarik dengan short filmnya di Youtube, bertajuk ALONG. dlm masa sehari sahaja dpt 28,000 views! woww! jom tengok! cool plus awesome plus klakar plus plus lah !

klik sini : ALONG

tapi gua suka yang ni. die banyak cakap sikit dalam short film ni. hihi. smart weh :)

canon eos 550d
colour graded & edited in sony vegas 10
vfx in after effects cs4

yang pentingnya, beliau juga seorang BLOGGER! wahaha meh terjah ke blog beliau! dan follow! nak jerit jerit kat shout box die pun boleh jugak!!




p/s: ehem..yg penting, name gurlfren die Aiesyah.. eh eh ehh.. tak tipu.


gmbar: sumber google

12 comments:

nur amalina athman said...

19 ker 18?

Hidaya Sarbini said...

umo 19? nmpak matured.. yeahh sweet.. pape pown abg dia syamsul lagi nmpaK macho..hehe

syAzAnA said...

ensem gakkk!

nub said...

dia ni pun kaki curi speaker ka?

harhar

Inche Vampire said...

hoho.. jenguk!

tulus sweet said...

dia lahir 1992. dah layn semua video dia. cool~ better than his father and brother. hehe

pipoq said...

syiok ke ? agak susah bagi seorang bukan peminat filem / drama hasil tempatan ni..ahahaha

Gee said...

wah..adik die pn minat filem2 gak ea..hehe

AesyaZealous said...

@nur amalina athman 19! lahir 1992

AesyaZealous said...

@Hidaya Sarbini budak lagi.nnt besar sikit kot2 lg macho dr abg die..haha

AesyaZealous said...

@nub itu gua xtau...hahaha

AesyaZealous said...

@Gee aah! hebat2

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat