Tuesday, May 3, 2011

mari berkayak


assalamualaikum wbt semua... rasa hebat tak hari ni? ( okey macam program motivasi )

kau orang semua pernah berkayak? dayung sampan? kehkeh..gua tak pernah dayung sampan. best tak?

okay ni kali kedua gua berkayak di Tasik Shah Alam. lepas asar gua tgk langit, mendung, tak panas, xde tanda2 nk hujan, gua dan member keluar pergi beriadah. main kayak. takmau joging, xlarat. haha..

dayung dayungggg kayakk........

itu gua. gua prefer yg single. bebas ke mana jua.. huahuahua..

haha cam hape je. jgn gelak! cepuk kang!


single - RM5 per hour



yang lain gua tak tahu..haha.. sape2 turun Shah Alam contact gua k!

01celcom-4444tekantekantakdapat.



9 comments:

kim heeruul said...

kat unisel kuala selangor ad kayak..tp aku xpenah men pon..haha

d_LA said...

bestnye berkayak..ngeeee

forever love said...

haha.. aku selalu turun shh alam.. tp malam la

cik ubi said...

xde buaya di dalam air ke?

pipoq said...

ko berkayak tu ko kayuh air ke kayuh angin ? kelakor tul aku tengok gambor tu..

KAMIHIDUP said...

letih berkayak. kenapa tak terbalik masuk dalam air, heee. :)

Amalina Jo said...

heee pernah berkayak time PLKN dulu , first time macam takut since i aquaphobia =,= tapi lama lama macam tak nak turun pulak :D

Adibah Ishak said...

macam mana rasa nye kayak? tak pernah ada pengalaman nie...hehe tengok pic atas tuuu rasa teringin pulak.. XD

Gee said...

seronok nya..lama pulak x pegi berkayak..jom2

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat