Tuesday, May 3, 2011

Baru Gua Perasan..twitter gua...

HAHAHA.. baru gua perasan yang gua punya link twitter kat atas linkbar tu page not found sebab gua dah tukar username. lupe lak nak tukar link.

minta maaf kpd sesape yg nak follow before ni tp x kesampaian lak.. erkk ade ke? hoho

so, sesape yg nak follow, sudi2lah follow me on twitter! insyaAllah gua follow balik.



thanks :)



5 comments:

fazey said...

ace ko aktif sikit tweet.. ni satu tweet, lepas tu ghaib dah.. kekeke

pipoq said...

ahahaha..aku pun baru perasan ada link twitter ko kat atas tu..selama ni tak pernah terpandang pun..masuk blog asyik pandang entri je..takde masa aku nak teropong kawasan lain..

KAMIHIDUP said...

pengsan kejap. :)

Kaoshi said...

eh.. aku nak follow..

Sila lawat: Kaoshi Troll

Heidi Shafiq said...

aiseh.. baru je lepas delete twitter.. hehe..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat