Monday, May 16, 2011

FACE-book

ini kejadian benar antara gua dengan adik gua. adik, jangan marah aa. lu femes kejap kat blog gua. atau lu nak gua letak link blog lu? hahaha!




ape nak jadi dgn budak2 sekarang?

sejarah mmg membosankan. tapi kenapa gua boleh dapat A masa PMR dan A1 masa SPM?

kahkahkah...

p/s: mesti ramai update pasal hari guru kan? esoklah gua update pasal hari guru.

14 comments:

Wanie Affandi said...

sy tidak malu untuk katakan sejarah sy D masa SPM..hahahahahh

nub said...

sejarah syok kot. wajib skor A

pipoq said...

ni entri nak belagak dapat A subjek sejarah ke ?

ahahahaha

Piah Becok said...

hahaha.. sejarah memang membosankan. cemana tah leh dapat b3 mase spm. hahhaa... tapi wa suke tengok history channel kat astro.

terbaru:
1. JAHATNYA KAMU!!
2. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
3. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
4. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih

syairahmohdanuar said...

haha.lawak.eh tapi, sy suka sejarah! :DD

bantalbucuk said...

hahaha..face-book..bagus tol.. :p

J.Syazwana said...

haha !
sengal :P

Gee said...

hehe cumel nye doodle tu tdo..

KAMIHIDUP said...

power tu sejarah dapt a1, pengsan jap. :)

forever love said...

ko kan hebakk

Nana Syairah said...

Kuajaq, hahahaha

AesyaZealous said...

@pipoqtak tak.. itu nasib baik je..hoho

@nub tak besttttt

@Wanie Affandiyeke?? tipu lahhh

AesyaZealous said...

@bantalbucukkannn..hihi

@syairahmohdanuarokey, kita xleh geng. haha

@Piah Becokgua pun suke jugak!!wweee

AesyaZealous said...

@KAMIHIDUPko ni asek pengsan je..hiii

@J.Syazwanaagak laaa

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat