Saturday, May 14, 2011

Cara Mudah Nak Ingat Something

assalamualaikum wbt.. update simple2 sudah.. aku dah buat dah entri ni sebelum ni tp blogger under maintenance, hilang semua. saje je nak suruh aku taip balik. menyampah i. (sila baca dlm keadaan gedik. haha)

okay. biasa lah kan kalau kite nak ingat sesuatu, kite tulis note. tapi adik gua ada cara tersendiri. bagi gua agak lawak lah jugak. jumpa ni dalam buku nota kecil beliau.



mentol = berakal
songkok = orang Islam
janggut = dah besar so mesti dah baligh kan. haha
duit = berwang so mampu lah nak naik haji kan..hoho
bendera = merdeka


p/s : tapi doodle gua lagi hebat ar. doodle beliau takde kaki. hahaha.......


p/s lagi : baru aku perasan komen2 kau orang kat entri sebelum ni sume hilanggggggg.. huwaaa kejammm....

6 comments:

Adibah faizah said...

Kalau taw la..dah gune formula ni SPM taun lepas....
Aaahh..komen sume lesap..:(

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.bagus jgk idea ko nie.^_^

Encik Daun said...

kalah nota org fizik.. haha..

Gee said...

haha..comel la cah..hehe janji bole ingat..huhu

HaNa HoNeY said...

alo...kalo entry neyh 3tahun lepas leh la nak apply tok spm...wakaka

tomatokering :) said...

hihi nakal je lukisan.. :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat