Thursday, March 17, 2011

Suara aku tak sedap sangat ke??

assalamualaikum wbt.. korang pernah masuk pertandingan nasyid or marhaban x? gua pernah masuk. itu pun secara terpaksa. tapi gua pelik. team gua tak pernah menang..

ingat masa darjah lima dulu, gua masuk marhaban. gua practice 5 hari 5 malam dan hafal semua tu. time kat pertandingan tu, team gua marhaban dgn penuh merdu sekali..

tapi dari jauh, kelihatan ustaz gua menguap. mungkin terlalu boring. tengok die menguap, gua yakin team gua tak menang. hohoho..

bukan setakat marhaban. nasyid pun gua selalu masuk. gua memang tak berapa bab2 nasyid ni. gua join pun sebab nak penuhkan team je. gua tak hafal, gua duduk barisan belakang. penah satu kali tu, gua miming! hebat tak??!!! hahahahaha.... macam sengal lak rasa..

tapi itu pun team gua kalah gak..

gua pelik. gua nyanyi or tak nyanyi ke, team gua tak menang. sape yang nyanyi tak sedap sebenarnye skang ni?


jgn jawab.

3 comments:

Wanie Affandi said...

hahahaha....
ade penunggu bagi tak menang nii..

puteraduyong said...

haha...try pegi ujibakat AF tengok sedap ke tak sedap... :)

nub said...

lu x gali jiwa lu. kahkah

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat