Thursday, March 31, 2011

Pengemis Dunia

walawei.. pagi2 gua blogwalking sambil makan megi, gua singgah ke blog anak didik gua, STALKNEBENGZ. gua nak tinggal jejak kat shoutbox si nebengz ni, tetibe gua perasan ade orang mention name gua! perghhhh.. bukan setakat mention, buat fitnah sekali. hahaha!



tak lain tak bukan, beliau adalah PENGEMIS DUNIA ! pergh lu memang nak kena la Fad. muka lu ensem ingat gua tak berani nak simbah asid? HAHA.

kalau korang selalu lepak SB kalau ade nmpak Pengemis Dunia, haa, inilah blog die..


gua baru tau die adalah peminat setia gua. kahkah! gua tau die bergurau. Zulfadhli ni post kat fb blog page gua. dgn gayanye serba serbi macam Dr Rozmey, memang sgt xleh blah! HAHA.


antara post menarik di blog beliau :



p/s: perghh tak pasal blog lu dpt free review Fad !!

11 comments:

Siti Safiyyah said...

kemain eh fad amek kesempatan..haha ;p


psstt : Temerloh dah ada air balik! :D

ejulz said...

nak jadi peminat setia jugak la kalu camni.. haHa :P

Jemput singgah n komen k.. :)

New Entry "Pelanggan, Gadis urut lari bertuala.. "

HaNa HoNeY said...

peminat tegar tuh
hahaha
^_^

deeya said...

akak nie glamour la ... nak sain jugak boley ????! :p

nelly said...

terjah !

PeNgEmiS dUniA said...

muahahahaha . terkantoi la plak ! aku igtkn bf kau td !

terima kasih bebenola review blog aku kat blog fems ni ! gua terharu banget ! hahahahah

wannurfazrini said...

fuyohhhhh !

Nebengz... said...

hahahaha....macam-macam la nothing happen la between me and ecah..just same father name...kan3?

AesyaZealous said...

apehal ramai yg like ni? hahaha

THE B.O.S.S! said...

hahahaha nk autograph kak boleh?
sekali ucapan sekali tau.
hahahaha...

SyedGraphiX said...

hahahaha.x leh bla ko fad! XD

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat