Sunday, March 6, 2011

Malu Betul Gua !!

Assalamualaikum wbt! hujung minggu beb! tapi gua kena study la. gua ade test solid state. tak tahu solid state tu hape? tak payah tau. bace je entri gua hari ni okey?

MALU nye aku! dua kali dah kejadian ini berlaku!! waaa rase nak terjun bangunan Times Square yg tinggi tu..

kisah ni pernah terjadi sebelum ni kira2 dua tahun yang lalu. gua2 jalan2 kat Times Square. FIRST time gua jalan2 kt times square. gua tak pernah pergi sebelum tu. kebetulan, time tu gua period (uzur) so xleh solat la kan. jadi bila masuk waktu mmg gua selamba la tak solat. kalau solat dosa oo..hak3..

tgh gua syiok2 lepak2..tibe2 ade beberapa org wanita berpurdah dtg rapat...




ternyata soalan ni amat susah dari soalan solid state..hahaharrr...serius gua tak tau surau kat mane time tu...

dan lagi, kejadian yg sama berlaku semalam!! ade lagi yang tanya. gua tak ingat tingkat berapa. gua pernah pergi tau! tp gua lupa!!

Surau perempuan kat tingkat 7 ye kawan kawan :)

gua pelik. muka gua ni muka tak solat atau muka solat sampai diorang suka tanya gua? saje nak malukan gua ker? ke gua ade lekat nota kt belakang badan gua : SIAPA NAK CARI SURAU SILA TANYA SAYA.

jangan jawab.


12 comments:

maria_m0hamadiah said...

sabo jek lah!!

*ikut stail dalam citer kak limah keyh~

forever love said...

hahaha...bgs la tue..mengingatkan ko jgn tinggal solat..haha

Nurun said...

hakhakhakkk....lu mmg kelaka!

Senorita said...

HAHAHAHAH!!! lawak doe..

nub said...

times square pon aku xpenah jejak g. lau skali p org tanya mau nya berpinar mata aku time tuh. ahha

Miziey said...

haha.. kaunter pertanyaan solat bergerak.. hehe..
XD

AesyaZealous said...

@maria_m0hamadiahmemang bersabor pun..hihi

Farah said...

hoho, farah pun pernah kena tanye..tapi bukan orang tanye surau la..ada makcik tu tanye nak cari periuk kot kalau tak silap, die tak jumpe..

Makcik tu ingat farah ni pekerja kat situ..haha, sabor je la..makcik tu siap tanye lagi, "pekerja baru ke?" sebab farah macam terpinga-pinga masa die tanye tu..
Hadoii aii..

Farhana Jafri said...

hahaha kt atas kpala ade smbol kaunter prtnyaan surau la kot.. so far xprnh lg kne tny cm tu.. sabo je la ye~~ kekekeke

Manja (let it be my sweet name) said...

hehe, manja pun pernah kene huhu, sbb kes lupe hee

FAHMI said...

weyh..itu maksudnya kat muka kau ada nur..muka orang tak tinggal solat.btol tak?=)

ateekaamer said...

muka ang muka hidayah

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat