Monday, March 7, 2011

Lukis Guna Paint Je...

assalamualaikum wbt.. ni adelah antara komen dan pengomen kat blog gua,

terbahak bahak lepas baca entry ini. huahuahuahua~

smart!
lukis doodle pkai apew?
CIK FYZA

haha comel la kartoon tu manja suka
MANJA

huhuhuhu..amani tertarik kat kartun tu..tomey lahh
AMANI


before ni ramai jugak yang tanya gua lukis gune ape? gua lukis kat paint. semua komputer ade paint kan? kecik2 dulu parents gua pun ajar gua macam mana nak guna paint ni. boleh buat bentuk bulat, segi empat dan lain lain. pastu korang kaler2 jela..
bentuk2 ni jelah yang gua guna untuk lukis doodle2 kat blog ni. cube ar try. gua tengok banyak dah blog doodle2 ni... yang paling gua tabik, SHADAWENTZ la.. beliau lukis motor weh!! complicated tuuuu!!

p/s: takkan hilang seni di dunia. erk??

4 comments:

Myung Dae said...

WAAA !! Pandai juga lukis tu . HUU

Jemput datang ke blog saya.
http://myungdae92.blogspot.com

Cik Bidadari said...

paintpun paintlah. tapi kalau cantik apa salahnya. hehehehehe. tul tak?

tomato said...

weee ,, nanti nak try jugak lah .. try saje2 bukan tiru ek . hehe :P

blog shada pon best mcm blog aesya :D

nub said...

aku lukis pakai pensel pon macam harem... lagi la nak pakai mouse..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat