Tuesday, March 8, 2011

Tak Pasal Aku Kena Bodoh !!

Assalamualaikum wbt.. kisah ni terjadi time gua sekolah rendah kalau tak silap. masa tu, group Senario tengah femes lagi..ade Mazlan, Azlee, Apek, Yasin dan Wahid. ade satu show tu pasal SETAN. tapi diorang panggil SETAN dgn guna perkataan NATES. ingat tak?

then ade satu hari tu lepas mak gua bawak gua dgn adik gua beli baju sekolah, kami pakat2 nak try lagi baju dan kain tu kat rumah. amik feeling tahun baru la katakan..kekekeke..

Gua amik kain sekolah adik gua, then gua tanya....

tibe2, adik gua berkata...


samdol punye budak. tak pasal aku kena bodoh. terkejut beruk gak bile die kata aku bodoh. ohh!! kecik2 lagi dah pandai cakap bodoh. kat aku pulak tu!

p/s: sesungguhnya, rancangan TV memberi banyak kesan negatif drpd positif..hauhauhuaa..

12 comments:

tomato said...

conclusion, jgn tgk tibi..hehe

Wanie Affandi said...

okeh!siyesly tergelak....><"

cik_zetty said...

hahahah kelakar gilerrr, aduiii tak boleh tahan :))

nub said...

adik hang mmg pikap laju

garfield88_aini said...

mmmm...terpengaruh2...esh3...=p

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

haha.lama ta dengar tht word!

NuRuL ADiBaH said...

aesya..aesya..
heheee..

ceotgilalensa said...

hahah. direct je kene sebijik. haha

pipoq said...

ko cakap laju sangat kot..idok pun adik ko lupa nak korek telinga dia tu..hehehe..

Cekodok said...

gua cadang tengok tv makan cekodok.. sahih tak jadi mcm tu.. ngeee

EidaAz said...

hoho..betul tu...cakap laju2 memang bunyiknya macam tu...
dah try!

red said...

Wahahahaha... Nates Niesss!!!

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat