Tuesday, March 15, 2011

Kontest Gambar Kartun or Doodle

taraaaa....Stalknebengz telah tag aku utk join contest ni..perghh...aku dapat rasakan yg aku x menang sebab aku xde idea!! harharhar..takpelaa..aku join jela..mane tau juri tertarik, alhamdulillah la kan..huhu
nak join? meh klik kat
okey, dengan rasa berbesar hatinya aku persembahkan karya aku!!!
tarraaaa.....
lukis kat paint je. ini doodle taw!
HADIAH: TEmpat pertama :Domain untuk setahun
TEmpat ke 2: Topap Rm20
Tempat ke 3: Topap Rm10

TARIKH TUTUP : 10 APRIL 2011

nak tag : tomatokering dan fahmi

p/s: doakan aku ye! kalau menang aku share ar kredit sorang singgit..kehkehkeh..

9 comments:

CikBulat said...

Warggghh! nice doodles~~~~~~~~~~

sarah mohamad said...

Good Luck my dear :)
kiut doodles tuu, bukan senang nak buat kan.

Farhana Sahri said...

comelnye lukisn..=)

+qAsiH naDiRa+ said...

all the best k!

Nebengz... said...

ayya...sangat comell

Cik Jari said...

gud luck..comey lah

athirah said...

skang musim doodle agak nye... heheheheh

IftiMonstaa said...

comel! gud luck :)

Amira Anorah said...

waaa..comelnye..ada pelangi..macam tahu2 je saya suka pelangi ye!!
good luck..:')

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat