Sunday, March 13, 2011

Benci Anwar Hadi Pulak?



aiseh..macam2 la manusia zaman sekarang. kutuk orang tapi tak sedar diri pulak..aiii ape nak jadi dgn Melayu kita ni? kutuk bangsa sendiri. bila melayu nak maju kalau camni?

p/s: nak femes lettewww~ (eh, nak famous lah tu!)

10 comments:

Cikbelog said...

no wonder la perpaduan susah nak dicapai kalau camni pemikiran orang melayu. haishh~

syafeeqa said...

what..?

macam macam urh sekarang ni.adesss

FAHMI said...

biasa la tu..kalau nama dah naik mesti ada orang jeles..aesyahzealous nanti bila dah femes mesti ada orang jeles gak.sekarang pon ada org jeles dah kan?haha

Gimi said...

Pesal tutup muka??

nub said...

menggelabah dak2 ni..

NaNaoSaKi said...

xpatut kan.. memalukan diri sendiri.. so loser.. :)

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

aiyo, asal manusia sekrang ni loser sangat. sume dia nak benci. dah benci pon tak yah lah nak masuk youtube bagai. diam2 dahlah. mungkin diorang jeles sebab tak pandai nak speaking english properly as anwar hadi. i guess.haha. sooooo loser!!!!!!!

misnurr said...

loser.. noob.. da macam penyangak tengok nye hah... dala kutuk orang pastu nak takbir "AllahuAkhbar".
die ingat Allah suke care manusia macam dorang ni? haish~

jackieKOH said...

dorang memang nak feymes la tuuuu... ish2...

tomato said...

haishh ! macam2 ! kok ye pon tak baik wat camni ouh... tak ske snyp2 dah la kan.. ish

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat