Sunday, March 13, 2011

Hingus Hijau

assalamualaikum..dah 3 hari gua demam. gua malas nak layan demam gua. smlm, pagi2 lepas subuh gua dah bangun tolong mak gua buat lempeng, basuh pinggan, kemas dapur, gua gagahkan diri utk blogwalking blog kengkawan tapi bila tgk assignment gua rasa demam bertambah panas lak.hahahah...

masa type entri ni pun hingus gua meleleh-leleh keluar dengan lajunya. berpeket tisu gua dah habiskan. gua selalu tahan demam. buat2 masih tahan tp suhu dlm badan ni, Allah saje yang tahu betapa panasnye..gua kdg2 panas dalam.

pernah masa gua form 1 dulu, gua tak boleh bangun langsung disebabkan temperature bdn terlalu tinggi. kepala gua sakit gile..gua terlantar kat dlm bilik. pastu gi klinik. doktor measure temperature. tup tup 40 darjah celcius!!



nasib baik gua tak cacat.

5 comments:

akuwanblur90 said...

semoga cepat sembuhnyer.. hingus kahak hijau means infcetion la tue.. jgn risau sgt2.. minum air byk2.. bru cpt lega... huhuhu

hasrulwahid said...

alhamdulillah. LOL

Encik Tikus said...

ceh.. cacat..

FAHMI said...

skrg tak cacat eh?hehe

tomato said...

dah sihat blom nie laling ? cepat sihat ye.. :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat