Tuesday, February 8, 2011

You Spoilt My Mood !

salam readers. okay. korang rajin blogwalking tak? aku rasa dah beribu riban blog aku dah terjah. macam2 ragam, macam cara, macam style nak attract orang supaya datang ke blog. ade yang tertarik dan juga rasa macam nak tolak je.

"i follow u, u follow me back ok?"

aku akan follow kalau blog tu menarik hati aku. kalau tak, hanya tinggal jejak sahaja.

ada juga yang ade blog, tapi aku rasa lebih baik kau delete je ah blog kau tu. buang karen n masa je kau update and hias bagai...

lebih kurang macam ni...

baru masuk blog beliau, belum baca ape2 lagi...



aku pernah jumpa blog mcm tu weh! menyirap darah aku. kau orang pernah jumpa?

kalau mcm ni xpe.' jemput singgah. buat mcm rumah sendiri XD thanks!'

p/s: kepada sesiapa yang rasa blog die ade mcm tu, yg guna bahasa2 kasar, baik korang setting balik. ataupun blog tu kau orang simpan tak payah kasi sape2 bace ok?

23 comments:

gilastats said...

Ha ha... rasanya semalam aku ada terbaca blog mcm yg ko ceritakan. Tula, beria ria benar buat blog, tp....

Wanie Affandi said...

hahaha..kalau takde popup window tu lagi best!

R-Piz said...

Hahaha... aku setuju... betul tu ecah... contoh blog yg baek ialah cam blog aku lah... hehehe~

Hidaya Sarbini said...

haa betul2... jemput suh terjah blog.. tp last2 halau org pulak..huhu.. daya suka blog awk, sbb ada kartun yg comei2 tue.. =)
owh haa ada entry bru psl wanita.. nak taw jgn lupa visit my blog k.. =)

tomatokering :) said...

yupp ! sokong u dear .. mmg la tu blog msing2 tpi jgnlah gune bahasa cmtu kn .. huu

wannurfazrini said...

haha , tahu takpee. nak suruh org follow dia tp ayat haram menyakitkan ! selamat jalan laaa!

ayushida said...

wah, ada gak ek orang macam tu, huhuhu...

nur aisya humaira said...

aah,byk je jumpe...tpi nak wak camne,dieorg punye blog..
knape macam tu ye??apa kte,tulis mintak maaf kalau blog ini buat korang kecik ati ke ape...kan2??lembut skit bunyinye...:)

Izzat said...

banyak kali TER-bw blog macam itu. belum baca entri lagi, dah kena maki. apakah.... =.="

anum shukri said...

Assalam easya...
Pernah jugak jumpa blog2 camtu...tp..tak layanlah..masa bukak tu dah keluar camtu mmg menyirap darah..tp nak tgk jugak hebat sangat ke blog dia..tp last2 tekan je X tu...hehehe...mungkin pada tuan punya blog bahasa yang digunakan tak kasar kan tp pada pembaca lain jadinya..

afiqah nordin said...

pernah jumpe
banyak!
xsuke jugak!

pipoq said...

hahaha..report abuse je blog camtu..
bior padan muka dia..

yaya|azura said...

Bayeklah adik chapit! Jemput masuk blog shayew, nanti shayew kasi makan kapkek.

Muahahaha.

ibaa hadi said...

rilek2 ehh jgn emo2 :)
err, blog sy x camtu kan??
*ngade2 japp dushh >.<''

NurLailatul said...

aesya, i like semua lukisan-likisan awak!best sgt..

FAHMI said...

Anda suka blog saya(cerita fahmi)? jom datang bertapa.hahaha

Farhah Zaidah said...

pernah jumpa gak...huhu

ateekaamer said...

huehue aku suka entry ni. ramai terasa. hikss

Piah Becok said...

hahaha.. sakit ati jugak. ayat kena guna yang berhemah baru orang nak terjah. kalu ayat tak supan, kena kutuk ada lah.. *sesia buat dosa*

happy blogging!

nub said...

sabor jelah naa....

hadoiii

si para para said...

biasa la tu..lain orang lain cara kan..tapi tu la..kurang adab sopan sikit.hehe

PutRi_nAdiA said...

pnah jpe gk bnde tuh,, na je plempang ownah dy tuh,, haha

Trah Wann said...

paling tak suka bila ada lagu yg autoplay tu -,- bingitttt !

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat