Sunday, February 13, 2011

we called it as SUGAR HIGH DAY

Assalamualaikum semua pembaca blog Aesya Zealous. harap anda semua sihat sihat belaka hendaknya. okay, hari ini takde kartun kartun tapi ade beberapa gambar sahaja yang jika anda nak lihat sila lihat, taknak pun buat2 tengok jela ye..hahaha..

semalam aku seawal jam 8 pagi aku keluar rumah untuk bertemu dengan 2 org rakan sebilik semasa di KMPk dulu di Midvalley Megamall. Aktiviti kami dihabiskan dgn makan, borak dan tangkap2 gambar. hahaha.

Aku jarang letak wajah aku di laman blog aku ini kerana aku tahu aku sedar diri. haha. tetapi baru baru ni ade seorang blogger boy menyatakan bahawa aku seorang yang ayu dan comel. mungkin dalam keadaan separa sedar barangkali. Maka dgn itu aku berkeyakinan sedikit, sedikit je erh untuk letak wajah ku yg ehem2 ini....

bagi yang tak tahu, inilah tuan blog Aesya Zealous ini. time ni aku sedang menikmati Black Forest. RM12.90. actually aku nak makan Blackberry Apple Crumble tapi setelah tengok rupa desert tersebut maka aku ubah fikiran. hahaha. Kami berdesert di DELICIOUS.

kalau anda semua nak tahu, dua orang membe aku yang kiut ni jugak adelah blogger.


Adibah : private and personal blog. certain org je boleh read. aku adalah antara VVIP :)


ini ialah Tiramisu in glass
rasa macam coffee2 sikit. nyum3
RM12.90

Lemon Meringuee

something Velvet? ahh aku lupa ahh nama die

dan disebabkan semua desert ni lah kami dgn secara rasminya mengisytiharkan bahawa yesterday was SUGAR HIGH DAY. dua minggu kena minum air masak baru boleh neutralizekan balik gula dlm badan aku. hahaha.

actually before tu kitorang dah melantak kat Kenny Rogers Roasters dulu. haha.

and last but not least , POLE DANCE BY AESYA!!!


comel tak sy?? hahaha comel ckp, xcomel diam je k? keh3.


p/s : gila ke hape aku nak buat pole dance??!! dasyattttttt

22 comments:

afiqah nordin said...

makan kat mana?
makan kat mana?
meloncat2 perut aku nak tahu

YUL said...

peh, terliur tgok. huhu

Zulfahmi Abidin said...

ah.perempuan semua same jer.kuat makan.bahhahhah.lariiiiiiiii

bubu ieQa said...

sedapnye, xpnah mkn. huhu :(

tomato said...

wahh! sodap nyah ! mintak sikit .. :P

cantek baju.. (tgk puan nye lah kan ? ) hihi :P

alongizhamhadi said...

sambung kit apa yang zulfahmi katakan..."perempuan semua same jek.kuat makan manis2"...heeeee...jgn mara yek... :-p

NuRuL ADiBaH said...

segan ai...
hahaa... =P

AesyaZealous said...

@Zulfahmi Abidin ko nak kena sepak ke dgn aku?? hahhahaha

AesyaZealous said...

@tomato ngehehehehe :)

AesyaZealous said...

@alongizhamhadi ala, sekali sekala, dua kali dpt pahala.wahahah

AesyaZealous said...

@NuRuL ADiBaHaw awwww..hihiii

yaya|azura said...

I like makan-makan. Kalu jumpa ngan abang kamoo tu, mesti acara makan juga adanya. Eh! Jom makan. Nyummms.

pipoq said...

something velvet tu bukan red velvet cupcakes ke nama dia ? hehehehe

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

woahhhh sedap nyeee!!!

aretein said...

wahhh..sedap nyer..
aten xpena makan lansom..
macam nak try pi makan kat cituh jep.. =(

FAHMI said...

Sape blogger boy yang cakap kau ayu tu?tak leh belah!!hahahaha=p

♥cik fyza ♥ said...

waaa sodap! tiramisu..nyum2~

yna fazlyna said...

sedapnye... lame tak g situ..

neesa said...

perut nie baghuu je di isi
but bile tgk dah meleh dah weyhh

Fadhlul Wafi said...

aisyah promote..hehe..pengunguman2..ehehe

i am S!L4H.. said...

uihhhh....terliurrr

i am S!L4H.. said...

uihhhh....terliurrr

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat