Thursday, February 10, 2011

Seluar Cikang?

zaman aku sekolah menengah dulu, trend pakai seluar kembang kembang ni memang amat berleluasa kat sekolah aku. lagi2 kaum India. kebanyakan mereka tinggi tinggi so taklah pelik mana kalau pakai seluar macam tu. kalau org Melayu pakai, perghh tergelak aku dibuatnya. lagi2 aku pengawas.

Guru displin akan gunting seluar student yang pakai seluar cam gini. hahaha. pdn muka.

zaman sekarang, rasanya musim orang pakai seluar cikang. kena gunting dgn guru disiplin then kena pakai kain pelikat. yeke? ke trend orang tak pakai seluar? pergh kalau camtu aku nak masuk sekolah balik ahh..hahaha...
p/s : perempuan jgn nak lari ehhh..dulu korang pun suka pakai tudung pendek2 dan pakai kain banjir kan? mengaku jela...hahaha


13 comments:

YUL said...

ingat lagi zaman sekolat tu, memang tak boleh blah. melayu pakai bawah ketat cina ngn india bawah besar., pastu yg kene dieorang je, hahaha

Wanie Affandi said...

hahahah..
sy pngawas..ppuan2 selalu pakai tudung yang atas paras dada..then ustzh pakaikan telekung..kain banjir pun berlambak...cam pakai kaen adek dorang jek..

peace..

mahirahnazlim said...

plg suka tgk seluar gebang3 haha kaki besar ala3 retro .
best gak tgk kne gunting ngn GB HAHA

tomatokering :) said...

ahhahaha ! zaman berubah :P
ouh ceq tudung labuh dulu . wee~ :)

FAHMI said...

aku releks je g skola pakai jubah. Sape boleh lawan?hahaha

Ifti Larina said...

hehe~ salu nye skolah biasa buat trend tudung singkt gitu. kalo skola standed sikit tade kan *nseb bek skola kite tade cmtu, tp seluar cikang ada =='

pipoq said...

aku dulu gi sekolah tak pakai apa apa pun..bogel je..ahahaha..

gila kau..

aku la murid paling berdisplin kalo bab berpakaian ni..bab pakaian je la..bab lain takde masa aku nak berdisplin..

ateekaamer said...

haha zaman sekolah! sekolah aku takde india, so takde la seluar sapu lantai ni. seluar cikang ni memang trend. adeyy.

lagi satu kain banjir. peh nasib baik aku bukan spesies gitu. ahaha teringat.

sawangpinky said...

ecah,sekolah kite ade india ke??

jangan lupe tudung bulat+labuh kite..heeee..

Yuni Aisyah said...

ingt pulak budak india skola lelaki kt sblh mmg trend dorng time tu pkai suar besar kt bawah ala2 retro gitu...x suke den nengok nyer...hehe..

combi said...

hahahaa. tringat zaman skolah dlu2. orang pakai ken senteng pon ikot jgk .tudung singkat pon buat jgk . tapi xde la singkat dgt.=p

Fariq said...

terbalik lak time aku skola dulu,, semua budak nak kecikkan seluar kat bawah.. wakakaka,, kononnye nak nmpk skin.. huh

syaza said...

yang seluar cikang tu, cikgu suruh pakai kain batik.haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat