Thursday, February 3, 2011

Sape Suka Subjek Fizik ?

salam readers. thanks coz sudi singgah ke teratak huduh saya ni..waka waka eh eh. okay, entri pendek je kali ni sbb aku ade assignment yang perlu diselesaikan. T.T nasib baik la ni raya cina. kalau raya puasa mmg nangis lah camni.

aku amek kos Fizik weh. ramai yang tanya. Grad nnt keje ape? cikgu ke? tak susah ke blaja ni? senang ke nak skor? dah ramai cikgu Fizik kat sekolah, sekolah dah taknak amik lagi..blablabla.. perghhh menyirap, men-jus oren aku dengar ni. mana ade benda senang weh? blaja weh. ilmu dr Allah.

lain orang lain kebolehan kan? pergh..(berkebolehan ke aku ni?wahaha)




oke2, cukup2..sambung wat keje.. nnt free aku bw blog korang ye!


p/s: ade bran amik kos ni?

14 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

saya suke subjek mat dan sejarah je ngee ngee..

mR.sYaH said...

adakah saya suka fizik apabila saya mendapat markah nyawa2 ikan?? semestinya sebab sampai skang saya ambil course berkaitan fizik.. hehe..

afiq dzuan mohd azhar said...

wah!! same la kite!! saya pon kos fizik gak..

idop fizik!! hahhaaaa

R-Piz said...

Aku suka... aku suka.. hehe (=

FAHMI said...

aku pun suka sgt fizik..faham la sikit alam ni..haha

Syukri Mohtar said...

insaf SPM amik fizik.dah tanak amik..huhu

Selamat tahun baru =]

nub said...

fizik subjek wajib skor aku kot dulu2.. last2 buat baio gak laa ni.. haiyhhh.

nano said...

suka suka . sy pon amek kos fizik , pendidikan . . . ^^ tapi benci giler kimia . . . ad tips ? :)

wannurfazrini said...

heee, i x amik fizik , amik addmate n cukup nyampah ! grrr!

Fariq said...

erk,, susah gak nak blaja hukum fizik ni kan,, agak2 ada mcm blaja probability tak?

tumitKAKIkuLUKA said...

duludulu saye suke..sikalang,,masih mencuba untuk terus suke..kehkehkeh.;)

farhaniza azman said...

salam..hehehe..same lah nasib kite... cume i amik biology.. better la kot dr fizik... aiyooo...botak palo den... hee..dah folo sini.. yuk folo balik! sudi2lah yepp

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

fieyza.rz said...

hehe.. ingat lagi dulu kalau subjek fizik, kalau time buat eksperimen berebut rebut duduk depan. tapi bila part teori, semua lari nak duduk belakang. apapun, subjek ni best n mencabar!

bayangkan masa dah dekat nak SPM cikgu marah2 kami sbb buku Fokus Pelangi Fizik kami masih bau kedai! Sejak aritu semua amik pen buat2 studi, conteng pakai highlight sikit, pastu lipat2 spy nampak macam studi giler..

all the best utk siapa yang ambil subjek fizik! :))

nina said...

kau tau tak aku amek fizik jugaaaaaakkkk.hahaha.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat