Friday, February 4, 2011

Berangan Nak Jadi cam Ben Ashaari

halamak..agak2 title post aku boleh masuk Metro tak? kahkah.. okey2, entri ni aku buat laju laju disebabkan kekurangan masa. ade assignment yang dah beberapa hari start tp tak siap..hahah.

semalam, kaki aku sakit gile..rase macam otot2 aku ni ditarik2.. dulu2 time aku gemuk, (mcm la skrg kurus! haha) berjalan kat shopping complex, balik je rumah mesti sakit2 kaki. tapi sekarang okay sikit kot.hhiii

tp sakit semalam tu bukan sebab jalan2, aku tak pegi jalan2 pun..

fikir punya fikir punya fikir, baru aku teringat.... punca aku jadi camni.. rupa-rupanya.....


kt rumah aku ade gym bike.. laju broooo...hakhaks...

bye! thanks singgah ke blog!

15 comments:

FAHMI said...

Hahaha..baca tajuk ingt nak terkenal mcm abg ben,rupa2nya ketul2..haha

Si Gadis Semasa said...

huhuh . nak ketul ketul eh ? naik bike , nanti ketul bnyk kat kaki je lah . LOL !

Syukri Mohtar said...

elok je berangan.huhu

Get Backlinks

mR.sYaH said...

nak berketul mcm ben ashaari rupanya.. ingat nak masuk majalh rapi jugak..

Fariq said...

heheh,, pinjam la nak buang lemak ni,, heheh..

nub said...

iyolah tu...


hhaha

tumitKAKIkuLUKA said...

hahahaha..chaiyok cik caca!..cik wewe baru nak stat buat asemen hari ni..hahahahha.

farasakura said...

nice XD

wanie m'nJ said...

asal nak jadi mcm abg ben??jadi la mcm abg razali(betul ke nama dia??yg aku tau ahli bina badan tu)...LOL

fLy_AwAy said...

wahh,semoga berjaya yah ! ahha ! :P

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
sifilis itu penyakit kelamin 'lah!' 
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

Hidaya Sarbini said...

haha.... bila dh berjaya da ketul2 mcm abg ben jgn lupa inform sy.. hehe

k_Own said...

badan ku dh macam ben pun. yeehaaa !

Notakaki said...

haha..ingatkan apala td.. bleh la pinjam nanti..nk jd kurus gak ni..

Latest Entry :
-> Sila Klik Sini

BEN ASHAARI said...

jom jommm ... g gym... hehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat