Saturday, February 5, 2011

Hidup Tanpa Blog. (short)

ternyata setan malas tahap dewa menjelma dalam diri. entri pendek2 je kebelakangan ni. xde idea tapi nak update jugak? habislah kau aesya kena maki dengan blogger lain.

biasa aku bw, mesti ade yang menyatakan ketidakpuashatian mereka kepada blogger yang xde idea tp nak update jugak. hahaha. terasa mak nok.

dua tiga bulan ni aku aktif berblogging. apehal tah tetibe. dulu tak pun. eh yeke..?

HIDUP TANPA BLOG? agak agak ape jadi ek?

contohnye kat sekolah. tandas sekolah. mesti tandas penuh dgn karya karya teragung mereka.

agak2 sekolah masa kini terjadi lagi ke trend ni erh? aku dah lama tinggalkan sekolah ahh...

p/s: apesal korang ade blog hah? penat aku nak bw! hahah!

10 comments:

FAHMI said...

BW ke blog fahmi cukop la.hehe..masih ada lagi kot,fahmi pon dah lama tinggal skola.dok rumah jaga anak bini.hahaha

nub said...

aku trak hal kalau bab pukoi memukoi. hahaha

Fariq said...

kawan baru 24jam tak bukak blog dah rasa sesak nagas dah sekarang,, haha,, dam mcm ketagihan la plak,, maybe lepas komen ni dipublish pigak fatwa akan kata blogging itu makruh sebab bley menyebabkan ketagihan.. wakakaka..

Perlukah Memperingati Hari Kekasih aka Valentine Day?

Hidaya Sarbini said...

bln 6 ti sy kena wat 'ros' kat sek, t saya inform awk ada g tak trend conteng dinding sek.. hehe

AesyaZealous said...

@nubawat nak pukoi ceq???

AesyaZealous said...

@Hidaya Sarbiniwokeh..roger2 ek!! hahaha

AesyaZealous said...

@Fariqhahaha fatwa baru keluar gitu..parah2

AesyaZealous said...

@FAHMImereng punye budak.. dh la budak sekolah..wekk

FAHMI said...

Sape budak skola wahai ci AZ? fahmi dah beranak pinak la..hahahaha

Notakaki said...

ni mesti aesya kan slalu conteng2 dinding time skolah dulu..

Latest Entry :
-> Sila Klik Sini

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat