Sunday, February 27, 2011

Pencarian Bloglist Aesya Zealous

haha..tajuk macam pencarian gadis sunsilk je..

INI ADALAH STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.TQ





sape2 yg teringin nak blog die disenaraikan dalam bloglist Aesya Zealous, boleh lah sertai bloglist ini.

1) buat satu entri bertajuk " Nak Masuk Dalam Senarai Bloglist Aesya Zealous! "
2) copy banner bloglist diatas dan jgn lupa letakkan link post bloglist ini di entri anda.
3) lengkapkan ayat ini, " Aesya Zealous perlu senaraikan saya kerana.......... "(suke hatila nk pnjg mane)
4)beri link post anda di komen. itu saja.

nak tag org pon boleh..
xkesa la anda follow sy atau tak..

hanya beberapa blog sahaja yg akan dipilih.

terbuka kepada semua lapisan masyarakat KECUALI yang telah disenaraikan... :)

mari2!!

p/s: fuhh! harap2 ade org join! nga3

4 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

pertama!hahaha!

sila la terjah ke link sy ye~kalau ada pe2 pembetulan,sila la gtau~

http://quqasihqumyself.blogspot.com/2011/02/nak-masuk-dalam-senarai-bloglist-aesya.html

akuwanblur said...

waaa.... ada bloglist baruu..

anamizu said...

wahhh boleh cik ana join nti..hihi
folow u dear ^^

recent post : |cara tingkatkan pembaca & komen di blog|

FAHMI said...

weyh gemok..aku nak masuk blog list boleh?hehe=p

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat