Saturday, February 26, 2011

Eksperimen ni relevan tak?


assalamualaikum wbt.. buat pengetahuan korang semua, aku telah buat satu eksperimen. aku telah mengambil masa selama 1 minit 40 saat utk lukis doodle yg simple kat atas ni. aku guna paint dgn hanya menggunakan satu tangan dan guna touchpad sahaja!

selepas itu, eksperimen diteruskan dengan menjawab soalan Physics berikut :


untuk menjawab soalan ini, aku mengambil masa lebih 5 minit utk fikir jawapan dan equation yang lengkap dan tepat.

konklusinya, aku rasa aku perlu stop berblogging utk sementara waktu. sekian. T.T

11 comments:

bantalbucuk said...

hehe..xpe2..rehatkan minda dulu.. ^_^

Fariq said...

blur sekejap.. ni nak menunjukkan kamu ni lebih laju melukis dari nak lengkapkan equation ke?

latest -
-Bila Pandangan Orang Disalah Ertikan

nub said...

aku tau jawapan dia. hang mau?

niniem said...

slamat menjawab soklan :)

tomato said...

waa~nak stop ke cah ? ceq pon sama la..wuu

kau kesah ke?? said...

ooooo.

gadisBunga said...

pakcik gugel sedia menjawab soalan itu. heheheh~

pipoq said...

selamat berstop blogging untuk sementara waktu..hehehe

baik tak aku dengan mengucapkan ucapan camtu ?

AesyaZealous said...

@pipoqko mmg sentiasa kejam dgn aku..wahaha

AesyaZealous said...

@gadisBungaheheh..eksperimen tak menjadi la kalau gitu

AesyaZealous said...

@kau kesah ke??ape yg oooo

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat