Monday, February 28, 2011

Hati-hati kalau tak nak kena saman

assalamualaikum wbt. dulu2 aku memang kecut kalau nak drive. kalau boleh, dh kaya nnt aku nak ade driver sendiri..kekekeh. tetapi, pada masa sekarang itu satu keperluan memandangkan abang2, kakak semua dah kahwin. senang nak pegi mane2 kalau pandai drive.

hari tu, aku menyatakan hasrat utk rembat ex-kereta mak aku utk bwk pergi UiTM.

"bawaklah..dari dulu suruh bawak, kau yg taknak.."

"alaaa, gi kelas naik bas la.."

lepas tu, mak aku dok kate suh bwk elok2, jgn jd mcm kakak, kena saman, tp kereta die atas nama mak aku. ngeh3


uishh..tetibe rase seram lak kalau kena saman. malas nak bayor. baik buat makan kfc. kui3.

dengan spontan aku tanya mak aku,


rase mcm bangang lak tanye soalan ni..muahahaha....

korang rase?

p/s: semalam isu hangat pasal Pelacur Blogger. tak baik dohh mention nama sekali.. kita bakor blog die! hahah! berharap kpd tuan empunya blog yg difitnah, sabar hadapi dugaan hidup berblog.

12 comments:

azwa_amani said...

huhuhuhu..amani tertarik kat kartun tu..tomey lahh

garfield88_aini said...

kalau bawak laju2 kena saman, kalau bawak slow2 sgt pun nnt excident... mmmm....renung2kan lah...hikhikhik...

garfield88_aini said...

kalau bawak laju2 kena saman, kalau bawak slow2 sgt pun nnt excident... mmmm....renung2kan lah...hikhikhik...

ejulz said...

pandu cermat jiwa selamat.. ingatlah org tersayang.. huHu


Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

diana said...

bla..bla..bla..tu bahasa apa??
elian??
hehheh//
jangan marah..
larik.....~~~

Bulan said...

klau bwk slow sgt pn boley kne saman la.. ti buat sesak jalan..dulu cikgu drive aku yg ckp camni.. aku pn tataw kesahihan nya :D

AesyaZealous said...

@azwa_amanithanks..dtg lA Tiap2 ari ek

AesyaZealous said...

@garfield88_ainihaha mmg betul pun..bahayakan jiwa org lain

AesyaZealous said...

@ejulzbetul2..hihi

AesyaZealous said...

@Bulanaku rase betul..ehheh

AesyaZealous said...

@dianaaah bahasa alien planet pluto..kahkahkah

tomato said...

haha,,alang2 kena saman tu bawak laju terus..kekeke :P

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat