Wednesday, February 16, 2011

Orang Gaji Ajar Aku Membaca???






erk?aku mcm xde idea pulak nak sambung sbb panjang sangat kisahnye..hahaha.. apehal aku buat pasal macam mana aku belajar membaca?? arghhh..jangan gelakkan aku weh aku tak kenal b dan d!! ahahahhaha! lain kali aku sambung erh!

thanks bace blog!

p/s: erk. ade ke yang bace? klakar tak blog aku..?? waahaha... saje nak try style tulisan baru..kekekeh..

22 comments:

FAHMI said...

Hahaha..aku memang pembaca setia kau...asyik aku je first kome..first ke?hehehe

Fariq said...

hahaha.. klaka.. terpikat sy.. kehkeh.. awak buat je la setiap entri cerita katun camni.. seronok baca..

Tak Payahlah Nak Menunjuk Sangat

~Nur Zulaiha~ said...

best2....
will read it always( sdah msk snarai msti baca dh blog nie)...
tp nk jd silent reader jer la...
mls comment2 sllu...

aliaa farhana said...

hee~ cam comey je dlu2...

nway, nice cartoon 2...

nub said...

orait aa tu. aku dulu tadika2 g da blajaq eskep. haha

Ifti Larina said...

hohoh lawok lawok

fieyza.rz said...

kih3..

pipoq said...

waduh2..bisa sekali kamu ngobrol bahasa indon ya..hahahaha..

touya said...

alaaaa takder scene bunuh-bunuh

AesyaZealous said...

@FAHMI memang first pun...hehehe maceh fahmi

AesyaZealous said...

@Fariqhaha klaka ker? tulaa..kadang2 idea ni dtg cm tah pape je

AesyaZealous said...

@~Nur Zulaiha~ohh alahai malu sy. thanks jd silent reader!

AesyaZealous said...

@aliaa farhanauiiihhh sy mmg comel dulu.hahhahha perasan

AesyaZealous said...

@nubwaahhaha lagi hebat kau nub..escape pulak

AesyaZealous said...

@pipoqhahaha xde lah. nampk mcm ko lg reti ckp indon drpd aku!!hahaha

AesyaZealous said...

@touyaheheh..xde sape2 mati laaa

ghost writer said...

nice style...pointnya kan cuma cara penulisan baru ya kan..hihi

gadisBunga said...

tapi sekarang dah kenal mana b mana d kan? :D

yaya|azura said...

Wahahaha... bagus bener bibik ajarin ya. Wes ngomong jowo. Amit amit jabang bayik.
Eh! Wahahahaha.

Amira Naddia said...

org gaji aku mase aku kecik2 dulu jahat!

aku dendam smpy skrg

mOhd Hafiz said...

bibik ajar baca...
wahahah

cunndaa said...

hahahahaa.....kim salam la kat bibik 2 ye...mmg teror lah bibik tu...kehkehkeh

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat