Tuesday, February 15, 2011

Segmen : tak puas hati !!!!


assalamualaikum wbt.. nmpak banner kat atas?atas permintaan ramai, aku pun dgn rela hati nk buat segmen ni.hahaha.... nampaknye aku sudah gila sebab buat segmen yg tak berpekdah kerana bakal menghentam aku sendiri.kahkahkah. jadi, aku nak minta jasa baik korang utk lengkapkan ayat ini sahaja,

saya tak puas hati terhadap Blog Aesya Zealous kerana...............(tidak lebih 1000 pth perkataan)

sila jawab di komen post ini ya!!!!

sebarang penyambungan ayat diterima tak kisahlah POSITIF ataupun NEGATIF.sebarang puji-pujian pun boleh tp jgnla puji sgt sampai koyak lubang hidung aku ni..hahaha

DILARANG MENJELMA SEBAGAI ANONYMOUS. HIDUP MESTI BERANI ! :D

sekian trima kasih.

p/s: berukband dh nak lebih limit. xleh nak bw sgt. T.T

14 comments:

A z ! said...

<------ tak puas hati ngan owner ni sebab nama ayah sama ..erk?

Fariq said...

taktau nak komen camne.. bagi kawan blog ni ok je takde pape.. mungkin baru lagi kot kawan ikut blog ni.. cumanya.. untuk lebih berinteraksi dgn pengomen la kan.. balas komen setiap2 komen tu,, tak perlu la balas kalo orang tu just komen,, terbaik.. setuju semua pebenda tu.. kehkeh.. paham2 je la maksud kawan..

latest -
-Slot AkakSiah Di TV Lama #2

FAHMI said...

Aku tak puas ati dengan aesyah zealous(bukan blog dia tapi tuan blog) kerana dai pemalas,pemalas,pemalas.Kalau pemalas je aku tak kesah lagi,ni walaupun pemalas tapi terer lukis. Kalau terer lukis je pun tak ape lagi,aku boleh maaf kan tapi yang masalahnya ialah follwer dia ramai.Blog aku tak ada org nak datang tapi blog dia ramai.Bengang la ni. Aku nak terer lukis jugak weyhhh..dah la lukis pakai paint je..kau gile eh?MAcam senang sangat kau melukis.Lagi satu...tak pe lah..yang penting kau selalu komen kat blog aku..time kasihhh..hahaha(aku nak hentam kau puas-puas tapi tak ada modal la..)hahaha=p

Gimi said...

Tak tahu la tak puas hati pasal apa..

Nak tanya Aesya la, ada tak puas hati ngan Gimi tak?

apisv2 said...

slm kunjungan
nice blog;)
blog apisv2

pipoq said...

Aku tak puas hati terhadap Blog Aesya Zealous kerana dia suruh aku mengurniakan jasa baik aku untuk melengkapkan ayat yang dia bagi tu..eyy..aku tak puas ati tu pasal ko mintak sikit sangat patah perkataan tu..1k je patah perkataannya yang boleh nak diluahkan..tu pun aku tak tau la ntah dia baca ke tak..kalo tak baca abis memang bertambah tak puas ati sangat la..pulak tu nak perli lagi tu supaya jangan guna ANONYMOUS..eleh..ingat aku tak berani ke nak cakap aku tak puas ati..Malaysia ni kan luas, kalo dia antar ALONG cari aku pun sampai abis cat merah kat kedai pun belum tentu boleh jumpa punya..hehehe..

pehtu aku tak puas ati memikirkan apakah maksud tersirat yang dia nak ni..ada ke ketidak puasan hati berbentuk positif ? Puji pujian ? Ko cakap je la kalo ko nak suruh orang puji blog ko..tak payah la nak suruh orang cakap pasal tak puas ati..

dah tu lagi nak bagi alasan berukben dah nak lebih limit lak takleh nak bw..ping je la IP ko tu takkan tak tau kot ? ko jangan tak puas ati ngan aku lak bila aku cakap ni..hehehe..ko yang suruh..

apa lagi yang aku tak puas ati ? besok pulak la aku pikir..larat ke nak mengadap blog ko sorang je hari ni nak komen 1000 patah perkataan..orang lain pun nak jugak tenaga jari jemari kuit aku ni dalam ruangan komen diorang..nanti kot diorang pulak tak puas ati..hahaha..

malas la aku nak layan..ko tak puas ati sorang sorang je la..

>start menu>search>taip cmd>taip ipconfig/all>cari IP>taip ping [ip] -t

hahaha..

c-lah said...

x puas ati sebab slalu buka blog ni tp lmbt nk browse..x tau la kalo uitm pnye ternet yg lembab kan..tp buka bnda lain ok je plak...hahahha..bleh dikira ke komen ni

bunga said...

haha..xdapat bunga nak komen hal ni..cz bunga baru jer cuba mengenal blog ini..

afiqah nordin said...

kerana follower die lagi ramai dar follower aku
cis kau aisyah

Uncle Osa said...

halo-halo
okay.nice blog.cute blogger.menarik.klakar.ada identiti sendiri.best.tak boring.slalu update.tapi satu jela, slalu merepek! haha.

good_boy said...

kerana awak tak komen blog sy.. y y y??ahaha

LoLLieZ said...

Saya tak puas hati kerana blog nie comel, sama comel dengan bloggernya..kertunnyer pun commmelll sangat, ceritanya lagilah comel...i likeee...

amiramukri said...

saya tak puas hati sebab kak aesya pandai lukis guna paint sedangkan saya baru je belaja lukis dekat paint . lepastu kak aesya ni selalu update entri yg best2 walaupun kadang2 dia merapu . HAHA . apa pun , saya tetap suka baca kak aesya !

nadia said...

aku tak puas hati sebab kau punya header blog selalu tukar..bila kau nak buatkan aku punya? *kenyit2 mata* ngeh3


tak puas hati sebab asal kau pandai lukis bagai guna paint ni? *geram* :)

blog ko bes la, macam tuan punya blog :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat