Monday, February 21, 2011

Dating Paling Best !!

assalamualaikum wbt kawan2 semua. sihat? aku terlebih sihat dah ni..hihi.. okay, tanpa membuang masa lagi, marilah teruskan bace entri aku kali ni ye..hehehe.. Sabtu lalu, aku dan dotdot ke SACC Mall, Shah Alam. aku amat bangga dengan shah alam sebab aku belajar kat situ dan bangga sebab shah alam xde panggung wayang. huhu. bagus2. xdelah aku tgk wayang tiap2 hari..kahkahkah..

okay, mari makan makan di Nando's.

Sparkling Apple

Iced Chocolate

Peri Soup and Bread

1/4 Chicken, potato salad and rice.
(muke puas dapat makanan..hahaha)











cube teka aku makan dengan sape? jeng jeng jeng...







ni la boyfren aku..hahahaha
okay, actually bukan, ni org lain punye. aku amik gambar je dgn Along Raja Lawak ni.. tumpang glemer...hahaha..die jadi hos dkt Jelajah ABPBH kat SACC masa tu..

lagi satu! aku bukan makan Nando's dgn die.. aku makan dengan member baik aku ni..

die pun ade blog gak tapi segan silu bila aku nak promote! kekekeke


p/s: sori la kalau dah menbuang masa korang bace entri kali ni..huhuhu penat lukis2 doodle.

4 comments:

Fariq said...

uit dating tak ajak..

awat rambut along rajalawak camtu.. kehkeh.. adeh tergelak plak.. sori.. :p

~Nur Zulaiha~ said...

lerr,,, along raja lawak rupanya..
g jgk sacc mall, tak cam lak 2 along raja lawak...
best kan,,, tak der panggung wayang sini... :D
hye, sy ddk mawar, awk ddk mane??

Farhana Sahri said...

waa...comel je boyfren aesya..hehee

ateekaamer said...

apasal ek. aku tak suka pergi shah alam. haha. bosan gila rasanya.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat