Friday, February 11, 2011

3000 uv last month. thanks!

salam. tadi aku saje jalan jalan kat web nuffnang. tengok itu ini. dah lame gile tak klik bahagian analytics last month punye. aku klik la utk bulan lepas punye. perghh tak sangka aku, dalam masa sebulan je, dapat 3300 lebih unique visitor. patutla nuffnang baik hati bagi aku sampai 7 BE sekaligus jalan2 kat blog aku. tq2.

tp BE dah jadi metered earning la pasal traffic blog dah tak seberapa. ngeh3. tp xpe, merasa jugak dpt BE. sblm ni tak pernah.haha. malu eden.



terima kasih banyak2 kepada semua followers yang sudi singgah ke blog aku ni. terharu T.T
ramai jugak yang suka komen dan bagi pendapat. thanks lagi sekali. aku gune berukband. ade mase tertentu je tenet ni laju. selalu hari isnin n selasa aku online kat lab komputer kat fakulti aku. bolehla bace2 n tinggalkan komen kat post korang. :)



p/s: satu hari nnt aku nak buat segmen : saya tak puas hati terhadap blog Aesya Zealous kerana.......

ok tak? hahaaha mati aku kaw kaw kena kutuk.

10 comments:

farasakura said...

wahh bestnya dapat 7BE sekali....kongsi tips sket,,,hehehe

pago" said...

wohoo.. banyaknye..

Fariq said...

wah tahniah,, blog hebat camni patutnye dapat lebih lagi uv tu.
btw.. traffik tak seberapa tak kesah,, yg penting maintain.. :p

YUL said...

peh, banyauk seh, keep on blogging!

KISAH MISTIK DI kemayan city, JB, Lisa Surihani kene sound dengan blogger

R-Piz said...

Uit, aku gak tu slh sorg yg ngetop slalu terjah blog ko.. haha

btw, ko wat la segmen tuh... dari aritu aku nk ckp sal ko.. hahaha

Jeles2...!!!

tomatokering :) said...

sy tak puas hati blog aesya zealous kerana.. kartun2 yg ade kat blog aesya sgt comel , pastu aesya pandai lukis , pastu , blog aesya best blablabla... hihi


keep it up dear ! mmg best blog aesya :)

aida4eva said...

wahhh..hebatnye..aida tak penanh bayang pun nak dapat uv sampai ribu riban :(

FAHMI said...

aesyah..jangan bagi aku masuk segmen kau tu..habis kau kena nanti..hahaha

paradoks hati said...

wow. tahniah :D

good_boy said...

wahh..tahniah2..hebat doh tu..huhu

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat