Monday, January 24, 2011

Padah Cinta Tak Kesampaian

salam isnin semua ! pergh, title tak boleh blah. nak macam ala ala Metro gak. chop chop! takde sesape yang patah hati kat sini ye. sekadar cerita sahaja. macam bese la..usia remaja2 ni, kalau nampak yang cantik, hensem, hati mesti terpikat kan. ke aku sorang je?

hahah. okay, nak tau ape kesah kali ni? jom join komik yang tak berapa best ni..



awek cun mcm aku ni biase la.
rasa segan2 lak nak tinggal solat..kekekekeh


serius hensem wa cakap lu. die duk tunggu depan surau. pelik gak aku si mamat ni.
aku cam tak percaya die berani tegur aku dulu ! wahaha


hampir putus harapan. mcm biase, kita kena think positive dulu.
mungkin pesanan yang biase2 saje kot. T.T
okay sekarang mmg putus harapan. surat cinta rupanya !

ditambah lagi dgn wajah girl tu yg lagi ayu seayu ayu nya wa cakap lu.
sopan2 gitu orangnye..

putus harapan buat kali kedua !!

apesal la aku bodo sgt pegi cerita pulak kat die. jd bahan gelak je.


**cerita ditokok tambah bg menarikkan lg cerita. tapi byk yg benar kot. T.T


eh, aku pakai tudung tau sebenarnye! ngehehe.

17 comments:

emieysandra said...

tak sempat nak curang..kih3

iwan_dextrous said...

hahaha.mesti merah padam muke..hiihih

Wanie Affandi said...

hehehe..cumil2!!!

act benda camtu..bkn niat nak curang..juz "cuci mata" kot..hehehehe

Hidaya Sarbini said...

comel..comel... tp berani btul inform boy dia.. hehe

ferra ferro said...

hihi ! comel la drawing .. boifren pegi smayang sempat lagi tengok mamat laen .. hahahahah style ! =D

cheQmOomOo said...

hahahaha :))

ateekaamer said...

erkk apasal aku rasa cam....penakut la mamat tuh!

Miziey said...

hahahah!
"padan muka.."
ayat x bleh blah.. hak3..
XD

Fazira Kamaludin said...

comel nye!

pipoq said...

awek cun berbaju pink berseluar yankee tu tak keluar2 surau ke sampai nak kene ko jadi posmen lak ?

misnurr said...

hahaha... alaa ciannye..

pakwe tu sweet ar bg surat.. :)

AesyaZealous said...

@Wanie Affandiyup betul!! cuci mata!!! hahaha

AesyaZealous said...

@pipoqdalam proses tackle awek kot..huhu

AesyaZealous said...

@misnurrkalau bg saya surat tu lg sweet owhhh!!

AesyaZealous said...

@Mizieyhihi xleh blah ek?

bantalbucuk said...

hahaha..lawak gile kartun ni..suke2.. ;D

farizawr said...

kikikiki :D

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat