Tuesday, January 25, 2011

1st GA Aesya - Updated

walaweii... apehal ramai sangat yang join ni? cantik sangat ke bag tu weh? apesal aku tak minat hah? (sila baca dlm nada Nasir Bilal Khan) haha!

setakat ni ade lebih kurang 160 org kot yg join. tapi hadiah ade dua je? hahah nasib la korang..solat hajat banyak2 kali la nmpaknye..hahah

takpe, jangan risau. aku dgn baik hatinya, kalau KALAU ye, ade rezeki akn tmbh hadiah tapi utk yg join dan selalu komen2 dkt blog post aku.. sbg tanda penghargaan kot. eh baiknye aku....... :D

SEBAB! sebab aku tak mau la korang follow sebab nak masuk GA je kan.. 1000-170=830. eh mane follower lain? dah follow tp lari camtu je? yang aku perasan ade beberapa org je yg slalu komen2. terima kasih banyak2.


fikirlah dan selamat beramal ! :)

9 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam..dinaz dtg dengan senyuman di pagi ni...terlepas ke aku dgn GA awk...huhuhu

nina said...

aku kena komen gak ke?kite member lame da kan. kekal dlm hati je la.hahahahahhahahah.plus.kau kne buat yg mcm ape tu. kesan org bace tu.sure selalu kau nmpk dr sydney okeyh :D

Miss Mucuk ! said...

of cozlh cntk..mcm tuan yg wt GA gk..hehe..

cikbintang said...

tahniah utk sesiapa pun =)

transformed housewife said...

ramai tu 160 org peserta.

Anonymous said...

kira oklah tu org dah follow. ramai je silent readers kot.

AesyaZealous said...

@Miss Mucuk !HAHAHA.. ni bukan ampu kan ni?? heheh

AesyaZealous said...

@transformed housewifeanda pun tersenarai.:)

AesyaZealous said...

@Anonymouswahh, anda pun salah seorang kan anon?? heheh maceh!

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat