Sunday, January 23, 2011

Gathering Sahabat Blogger

salam readers. korang tau tak wujudnya group Sahabat Blogger di facebook? tak tau? nak join? dah ramai ooo yang jadi member group ni. kat sini korang dapat berinteraksi dgn blogger2 lain.

klik banner kat bawah ni utk ke page SAHABAT BLOGGER



dan pada 30 Januari 2011, Ahad..
Sahabat Blogger akan mengadakan satu gathering di Berjaya Times Square.
so sape yang TERINGIN nak jumpe abg Ben Ashaari ke, aku ke, bolehlah join gathering ni.
hehehe.


Bertempat di Berjaya Times Square

Tentatif Program:

10.30 am: kumpul kat bowling
11.30 am: bowling jap reramai.
01.00 pm: makan time.
02.00 pm: Ice Breaking (beborak)
03.30 pm: bersurai


maklumat lanjut boleh la ke page Sahabat Blogger dan join group dan klik kat SBDO

InsyaAllah aku pergi gathering ni kalau takde aral melintang. so, korang nak join x? meh la! :)

8 comments:

Wanie Affandi said...

waaah~~macam best!

forever love said...

mmg best..nk jumpe atiq salleh aka foreverlove..jom join gak..haha

tomatokering :) said...

hohoh , macam best . :D

senydream said...

beshnyer!..cam nk join jek..

Fatin a.k.a. Aten said...

bestnya... nak join jgk.. tp dah balik umah.. waaa...

Jejaka Terhangat said...

mintak izin pinjam link entri ni ek..nak letak kat sini. hehe..

http://bloggers-chat-room.blogspot.com/

Siti Safiyyah said...

ohh tidaklah hamba dapat menghadirkan diri..tsk tsk T__T

JIJI YU said...

waa jaoh tu..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat