Friday, January 7, 2011

3 Buffered Earning ! hoyeah.


kenapa la time cuti dua bulan aritu xde pulak BE tp bile dah start sem baru ade. huhu. tp syukurlah dpt dan tgh berjalan2 skrg kt blog ni. itupun lepas aku buat report rasa ketidakpuashatian sbg nuffnangers..haha thanks nuffnang. i takkan curang.hahaha


apehal huduh sangat aku capture ni?arghh..

nak lompat gila gila camni boleh tak?

10 comments:

Miza Yusof said...

congrats dear :)
bestnya dapat BE :)

NOOR FATIN said...

bak la satu.. hheee

Farhana Sahri said...

boleh je lompat cmtu...nana xnmpk..hehe

syafiqsulaiman said...

1st time melawat sini..

macam mane ek tau dapat BE??
sy pon bru stat blogging...
jenguk2 la ke blog saya k..

aanie said...

tahniah...awk report camne???

toyolkiut said...

wow!
jeles ni..
nuff xbg TK 1 pun..
huhu..

pipoq said...

apesal nak sorok bonus ngan earning tu ? takut kene paw ye ? hehehehe

masnurain said...

nk wat kumpul duit kawen eh..??
hihihi..
(:

Nur Hani said...

wahhh ! bestnya :) hani tak pernah dapat lagi. teringin kott :)

YUL said...

peh! tahniah2! bile yul nak dapat BE nie? huhu

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat