Sunday, December 26, 2010

Page Malaysia Semakin Hangat Dikutuk !!!

Tahniah Malaysia 3-0 !! wahaha, aku tak tau pehal aku semangat gile tgk dr awal smpai abis. bila gol je, aku dah terkinja2 lari2 monyet dr ruang belakang sampai ruang tamu. wahaha.tak cukup tanah tahu? hahaha mungkin sebab aku tak sanggup menerima kekalahan Malaysia lepas tgk page Malaysia di laman facebook. T.T

papepun, tahniah lagi sekali. (Harap2 Muslim dan Fahmi bace blog aku! kahkahkah)

okay, sila lihat entri sebelum ni. orang yang like page Malaysia selepas kemenangan Malaysia td semakin bertambah. bukan org Malaysia. Jiran kita. bahahaha. mereka like semata-mata untuk lontarkan pelbagai kutukan dan cemuhan.

arghhhh spoilt betul la penonton yang laser2 tadi tu !! rosak imej negara je. haih, aku sula karang. mau? bahahaha.. aku rasa kalau ekau tak laser td Malaysia pun akan menang gak!! hahahaha.

( kalau Markus pun ade laser mcm otomen ni abes la kite :D )

ape jadi dkt page Malaysia ?







p/s : tak syiok la menang tp dilabel sbg main kotor T.T

8 comments:

zati-zt said...

ntah la..
pdahal mane de main kotro..
jaringan malaysia td memang cantik..
anyway, still support malaysia..
hope malaysia menang nanti..
:D

fathiahRAIHANA said...

tengkoghakk punya indon . tapi yg laser td tu pom mangkuk jugakkk. hoh. pape pom , kite menang dah .. hahaha . kembali pd mod ayu yaa .

YUL said...

haha, tau tak pe, indon mmg camtu, die marah pulak kalau penyokong malaysia buat cmtu,

emieysandra said...

dasat gk nie..mlmpau tol cacian indon tu..

anim said...

tah tah org indon yg laser , tapi masok tempat malaysia , mana tau kan ?

nub said...

tahniah malaysia!

dabuldahi said...

pergh! gila kurang ajar.. tumbuk perut cikit.. aum.. aum

tqaAwesome said...

saman org yang main laser uh! eei geram pulak

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat