Monday, December 27, 2010

Bukti Cik Epal Gonjeng

kauorang semua mesti kenal kan Cik Epal? Blogger Famous tu. eh, tak kenal ke, jom pegi belog Cik Epal. (eh apesal aku review blog femes lak ni..wahaha)

Perasan tak Cik Epal selalu kata, ' biasa la, aku kan gonjeng ' okay, dia sendiri kata dia gonjeng.

okay, skrg enjoy komik aku ni :P







aku dgn cik epal satu sekolah menengah dulu. sama kelas dgn beliau time form 1. muda muda lg tu..kalau kau bace ni cik epal, aku nak kau tahu yang ini adalah kisah benar!! aku tau kau mesti tak ingat kisah ni. aku pun kau lupa kan. tapi aku takkan lupa perkara yg memalukan aku ni..bahaha..

cik epal gonjeng ke? kauorang rasa? :)


13 comments:

Woofer Storm said...

hahahaaaa..bsuk la,hehee

♥..cik_mas..♥ said...

hahaha...smpai mcm 2 skali ek...dsyt cik epal :)

tqaAwesome said...

lahh cik epal tu sebaya kite la ye

wannurfazrini said...

aiyakk , perangai gonjengnya dr form 1 ke ? haha

Cikbelog said...

gonjeng tu apa ya? dah lama dah tau sebenarnya..hehe

Zulfahmi Abidin said...

hahahaha.so cik epal jelah eah yg pnah saksikan secara live mcm mane muke ko mase yayak nie?? kah kah kah

anishusna said...

ohhh korg sebaya la nih???

cik EPAL said...

eh yeke? serious aku tak ingat. haha

AesyaZealous said...

@cik EPALye!! hahah betul..kat toilet musolla..kan toilet beberapa kerat je boleh guna.

AesyaZealous said...

@Zulfahmi Abidinkahkahkah..xla begitu jelas..hahaha

BisKut ChiPmOrE said...

heheehe..cik epal lupa la..
mesti kamu malu kan?

sEraiWaniEy.. said...

kesah cik epal ni byk kan aisya..hahah

forever love said...

haha..aku baru perasan..dulu kan cik epal nie suka menari lagu af ats kusi..masa form 2..ko buat komik pasal nie pulak weyh...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat