Monday, September 8, 2014

Rasa nak makan benda pelik


hari - hari makan nasi kekadang boring jugakkan? nak dijadikan cerita satu hari tu aku teringin sangat nak makan megi kari dengan roti bakar letak jem strawberi. ah sedapnya! jadi balik kerja, gigih ke dapur masak megi. 
















nak sangat makan benda pelik kan? amek ko. hahahaa


lol sangat mak.

15 comments:

Haru said...

makin lame makin hambar....kembalikan aesya yg lamee!

Dea Day said...

Power la mak hang.. terer.. Hahaha. Aku nak berguru boleh?

Ammar said...

Hahahaha. Lawak-lawak.. Mak ko ada je idea nk troll ko

Ezad Skytech said...

haha...tu biasa2 lagi tu...gambar last tu makan dia...hee

Mila Ahmad said...

lamanya saya tak ke sini, nah amek kau benda pelik babi dia bagi hahaha~


*saya jual inai daun, berminat wassap ye no ada dekat blog saya :)

Ein Farah said...

hihi...kelakarnya mak akak...sekali keluar terus sentap. hehe

yflee28 said...

So cute ... lama aesya tak update blog...

| CIKZEK | said...

hahahaha ayat mak power punyeeee ;D

Dkna Abza said...

power ayat mak! hahahaa

tiga lalat said...

Salam. Hee gambar kartun yang menarik.

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Cik Anggur said...

follow blog,twitter like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com
terima kasih

Najib Ariyan said...

mak kau pun epik sangat... ada ka babi tu pelik...

Cik Anggur said...

follow balik http://cikanggur10.blogspot.com/ terima kasih

Izzati Amira said...

adeh!!! win caption ah mak!!! heheh

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat