Saturday, August 10, 2013

Aidilfitri Bersama Nikon


Tajuk je gempak. hahaha actually, ini raya pertama kami bersama Nikon. DSLR ni pun adik aku yang punya. aku tahu on off, klik klik je. setting bagai aku idok reti la. kesimpulannya, aku tak tau apa apa. haha.

bila capture gambar macam kat atas ni rasa bangga. sebab boleh fokus. macam hebat la konon. padahal auto focus >,<


Raya kali ni kasut warna krim.. sangat ladies hokayyyy! 



Malam raya kami basuh rumah. Kelihatan bersih dipagi raya. 




Raya pertama : Baju kurung ni bukan baju raya aku.. Baju raya aku tiga pasang tu haa cantik tersimpan lagi. muahaha.. tapi disebabkan beraya areadekat2 je, dan akhirnya duduk dapur basuh pinggan cawan, maka aku ambil keputusan untuk pakai baju kurung lain. Asalnya ni baju kurung kakak aku. Dia kata tak muat dah. sangat berkenan hokay kat baju ni. Lawaaaa. Dan nasib baik ada tudung yang padan. Dark pink.

Jadi, baju raya aku belum sentuh lagi. mihmihmih...



Kuih pun sikit sikit jela.. orang sekarang tak berapa nak makan kuih dah.. kencing manis nanti katanya.. muehehe..oh by the way, kuih raya yang aku buat dah habis. Kbai,

Banyak lagi gambar yang sempat ditangkap tapi family aku yang lain tak berapa nak  tumpang femes sangat kat blog aku ni. muahaha..




Mari la layan sketsa pendek dibawah ni. Lakonan Aesya Zealous dan Lisa Nady (kakak). hewhew..





SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2013
MAAF ZAHIR DAN BATIN




6 comments:

Invisible Me said...

Selamat hari raya :)

deno said...

amboi meriahnya raya :) deno baru discaj wad smlm... alhamdulillah bleh smabung ubat kat umah.. hohoho

Puan Ezy said...

menjadi je dialog tu. kihkih
selamat ari raye!

Alia Laila said...

Ok, sketsa pendek lawak sangat hahahah :D

Selamat hari raya :)

Aujinz said...

hahahha.. patutnya orang belakang tue pon hang masukkan dialog dia sekali.. nyiahahhaa

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat