Sunday, November 4, 2012

Pemenang Giveaway Entri ke-1000 Blog Aesya Zealous

Assalamualaikum wbt. aku buntu camne nak cari pemenang utk giveaway yang aku buat haritu. kena pilih 6 orang. dan salah satunya dapat grand prize iaitu headphone mixstyle.

susah sangat, aku message someone dan tanya nombor apa yang dia suka. haha





makanya, 1, 7, 11, 15, 22 dan 24 adalah nombor bertuah!! tahniahh! anda boleh tengok senarai tu disini.  : SENARAI PESERTA

jadi dengan rasa bebesar hatinya, aku nk umumkan penerima giveaway yg bertuah ialah

1)    NADRATUL SYAZWANA

NI LAH HADIAHNYAA.. yeay tahniah !


Nadratul Syazwana, sila hantar Nama penuh, nombor telefon dan alamat rumah ke emel aesyazealous@yahoo.com


lima orang lagi akan menerima hadiah topup sorang RM10 
sponsor dari The Rabun dan juga Nyamuk Terbang

pemenangnya ialah :


5 orang ni bolehlah inboxkan nama dan nombor telefon ke emel 
aesyazealous@yahoo.com
atau inbox twitter : @aesyazealous
atau ke komen entri ini. (komen tidak akan dipublish)


okayyy tahniah semua :)

terima kasih !

12 comments:

Anisa Anuar said...

glad to join in segmen ni...terbaik!!
tahniah yg menang

onie said...

awakkkk,kita menanngggggg,yeayyyy :P

*agak2 tuan dia publish tatau,wkakakaka

Dunia Wilma said...

Tahniah kepada semua pemenang :-)

Miza Yusof said...

terima kasih sebab sudi pilih Miza sebagai salah seorang pemenang :) tahniah kepada semua pemenang :)

Miza Yusof said...

dah hantar detail dekat emel :)

gee azie said...

tahniah yg menang

pipoq said...

semuanya didominasi oleh bloggi..tahniah kepada pemenang sebab menang..err..

AMMAR YASIR said...

4.35pm, 4 November 2012 ko msj sape tu Aesya? huhuhuhu. Boiprend ek? Hohohoho. AKu takde ke hadiah? Nk gk

XxFaraizatii2NdxX said...

alhamdulilah menang ! ~~,

JaSSNaNi said...

alhamdullillah..
menang top up.. rm10.. :)

no.22.. saya email ya.. :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

tocey2..eh tahniah2..huhu

Nadratul Syazwana said...

Ya Allah terkejutnya bila baca nama sy. Tengah tunggu loading senarai nama peserta tiba tiba ternampak nama sy. Syukur Alhamdulillah.. Thanks to Aesya and kepada org yg suka number 15 tu ^^ Terima kasih banyak banyak :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat