Wednesday, October 17, 2012

SAG - Saya Ada Girlfriend

Assalamualaikum wbt. haiii korang? ape khabar? sihat? (klise sangat soalan ni) aku rasa bosan dengan blog aku ni. dah la hodoh. haha. okay2 for your information, tamat sudah kerjaya sambilan aku sebagai guru ganti kat sebuah sekolah rendah. yeaaayy! (padahal hati risau tengah jobless. hahah)

banyak pengalaman yang aku dapat jd guru ganti ni. tau tau la kan sekolah rendah. macam2 ragam. nak dijadikan cerita, aku perasan gak bebudak sekolah ramai yang guna beg jenama SAG. pernah tengok?




sumber : google


ni lah antara rupa beg jenama SAG ni. ramai sgt bebudak yang pakai beg ni terutama yang lelaki. macam2 warna ada. sampaikan kat bilik guru pun aku dengar2 akak2 ni cerita anak diorang pun sama nak beli beg jenama SAG ni. kat pasar pun ada.  jadi, satu hari, aku tanya la kat anak-anak murid aku..









k fine. aku tak terfikir pun.


korang ada beg ni? ada berapa? haha!

"cikgu, kalau perempuan yang pakai, maksudnya 
"Saya Anak Gampang"

=.= nak nangis tengok anak bangsa gini T.T

15 comments:

Anisa Anuar said...

teringin je nak beli...nnt kena jugak beli satu...nnt "Saya Ada Grilfriend"

terlebih cerdik bdk2 ni...

Haris Khairuddin said...

ye ke tu maksud dia? advance budak2 skrg ni.. ;p

pasal tu la dah pandai nak tekel cikgu dia kan?? haha.. ;D

Mila Ahmad said...

macam-macamlah diaowang ni bagi nama terlebih bijak pulak kan ?

CekbOlat-bOlat said...

perhh . baru tauu . mmg rmai dan berlambak lambak beg gini . padahal tak lawa mne pun . kehkeh

Aujinz said...

hahhahahampehh betei... kalau yang takde girlfriend, ape plak?.. STG?

♥ Nana BamBam ♥ said...

siyess pasni nak buang beg SAG tuh(kantoi)

kalau pemikiran dak dak tu cakap "Saya Anak Gampang" ...cam haghammm! T__T

Mesyhta Beto said...

haha, belum berkesempatan nak mendapatkannya..

fadilpenyu said...

gua ada dua SAG. maknanya, gua ada dua girlfren la? yay!

Syakir Rahman said...

budak2 skrg pon dah taw nk pkai branded2... aku dlu pakai beg spiderman je...kah3

nurhaziqah_ikah said...

tak de pon beg sag ni.. hoho.. tak minat snagt.. :P

Emi Syifaa said...

saya ada! warna pink.. hehe

#thefikirman said...

hahaha...
semua gilaa.. :D

AHMAD AFIQ said...

haha btl ker maksud dia too.

Iha Zaliza said...

Wah, kenapa kalau perempuan bukan:
'Saya Ada Garfield' je? :D

AMMAR YASIR said...

Smart lah beg ni. AKu nak beli lah satu. Boleh buat pergi kelas. Huhuhuhu

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat