Thursday, July 26, 2012

Teacher Oh Teacher

 bila kita jadi cikgu ni, kita bagi murid2 berlatih dan gunakan apa yamg mereka belajar utk kehidupan seharian. disebabkan ramai yang nak pegi toilet tapi mintak izin dalam bahasa Melayu, jadi gua pun berkata...

bebudak ni senang nak ikut apa yang kita cakap. ada yang cepat tangkap.



dan ada juga yang tak.. T.T









p/s: gua berusaha jugak update walaupun dah lebih 5 kali gua tertidur masa buat entri ni. penat woo jadi cikgu ganti time bulan puasa camni..huhu

20 comments:

Haris Khairuddin said...

tu ok lagi.. ada x yang cakap, "I go to toilet, can or not??" ;p

Haris Khairuddin said...

bertabahlah jadi cikgu ni. kalau betul, mau sepanjang hidup budak tu ingat.. ;D

AMMAR YASIR said...

Kalau aku ckp bahasa Melayu je. Bhahaha... Kesiannya. Esok mengajar pg ke ptg?

nia marlissa said...

selamat pagi cikgu !

nia marlissa said...

selamat pagi cikgu

Khairul Nizam said...

lumrah cikgu hehe

nanad said...

eheh..pun boleh XD

Nyamuk Terbang said...

hai ckgu aesya..titew nak beyak....

Mysara Ab Rahman said...

comel je anak murid teacher...:p

laskar pelangi said...

cikgu banyak pengorbanan kan.
kalau saya kn, mesti nak cakap dalam bm jer. eheeee^^

nurul diana said...

kesiann cikguu hehe

Mira Adzlia said...

hehe...sabor jela ckgu...

Syakir Rahman said...

muhun tabah..ahahahah

-syira- said...

haha.sweet jek..semoga tabah hadap keranah kanak2..:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Aujinz said...

let me go to the toilet.. bahahahahaha.. XD

sEmuT ITaM said...

adeh... subuh tadi saje nk google ape jadi kalo tertelan air liur ketika puasa.. skali jumpe blog nii.. baca blog nii.. sambil pejam mate pon bole gelaks... kelakor gile..

NiaLidia. said...

hihi. aesya cikgu ehh. nice!

.........cP~ said...

Salam.

Biasa la tu. Tapi masa saya kecik2 dulu, saya cakap gini,
"please teacher, may I go out?"

masa mula2 tak reti, jadi gini,

"please teacher may i go o ot"

aswadz said...

"let me go to the toilet" <-- mcm ayat budak kena culik je.

intan izzaty said...

haha..comey ja...''let me go to the toilet''paling senang may i go out ja..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat