Monday, June 18, 2012

Single and Topup




















single la lagi malas nak topup. haha. RM10 ade la dua minggu boleh tahan untuk contact kawan2 dan family.
kalau tak topup langsung tu forever alone sangat tu. hahah.


korang?

17 comments:

muhsin.aminudin said...

sekarang ni macam2 cara untuk jimat kredit. macam guna whatsapp, bbm. viber dan lain2.

Anisa Anuar said...

hahaha...terbaik

a i m z said...

haha! betullah. topap rm30 pon tahan 2 bulan kot. hehe ^^

Nafisa81 said...

org dah kawen lgi jarang topap...kadang2 lupa hp kat mana...

Suriza Selamat said...

cutenya cartoon nie...:)

AMMAR YASIR said...

Kredit aku RM10 tahan sebulan kot sekarang. Bhahahaha

pipoq said...

aku tak single tapi jarang tul nak topap..hehehe

Azzah said...

org yang da kawen mmg x topup langsung..nak topup,share je dengan suami 2,3 ringgit...:)

Rosalia said...

haha. jarang dh tpup tpup BB sebulan sekali tu pn nak subscribe internet

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhhh konsep kne maki ek??hehhehe

.........cP~ said...

Salam.
Tiap minggu terpaksa topup sebab tamat tempoh je..haha. last2 topup rm30 je terus..

Saza Infineez said...

alamak ni kte ade bf tp rm10 cukup sebulan...acane??? status: masih ber love-bird dengan selamatnye...hehe

Aujinz said...

aku topap sebab nak beli BIS jer.. lagi kesian.. kah kah kah...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. ngah single ek.. nk usha leh.. no tepon mak ayah ape?... hehehe

Zul De Alexis said...

guwa topup rm10 tahan 2 bulan...haha..serius jimat...

hafiz hafizol said...

lebih kurang la.. skunk pun dh ade fb. twitter semua kan.. mcm msj pun kalau yg member xde fb .. atau yg penting2 jee :")

Nurul Akmal said...

Hahahaha... stuju sangat... ;)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat