Friday, May 25, 2012

Seoul Garden One Utama

Assalamualaikum wbt.. hai korang.. korang pernah pegi makan makanan ala ala Korea? tak dapat melancong gi Korea, moh ler singgah ke Seoul Garden. hoho. sebenarnya dah lama dah pegi sini. kira-kira sebulan lebih yang lalu. baru rasa nak update. hahah..

pergi dengan classmates ke outlet Seoul Garden yang terletak di One Utama Shopping Centre.




 pintu masuk Seoul Garden. tadaaa

mari lihat ragam rakan-rakan saya dan juga saya. haha

kat sini, makanan yang disediakan macam steamboat dan juga barbaque..


yang bestnya, boleh makan banyak2 mana sekalipun! no limit! woho! sebab tu 4 jam kitorang dalam tu. bahaahha...


muka nak macam tu..hahahaaa




antara yg pergi..

okay itu saje. sape rasa nak mencuba, meh ler pergi.. takdela too korean sangat pun. malaysian can eat maaa.. :)

16 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

weh!! lapar! haha

Asyiqin Haulisah said...

4 jam? humakk aihh.

msredcheesecake said...

best nya tengok makanan... mesti makan tak hengat...

Syakir Rahman said...

x pndi pakai chopstick...takut nnt terpelanting mkann...ngahahaha

Selendang Merah said...

best tengok..jeles! :(

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Teringin nk p..belom ade masa kelapangan...tq shre info...

*kne bwk metrik kad ni...

sarah mohamad said...

Best Seoul Garden ni. Perghh terliur ni. Heheh =P

Amirah Azizah said...

untunglah, kat sana makan2. gua kat sini kebuluran. wuu

miss farhah said...

best best ! sy dah gi dah haritu. heee. puas gila makan. n now nak lagi plis :( hehe

Farah Shamsudin said...

wah.. macam best je.. nanti nak gi juge la..

CekbOlat-bOlat said...

akan datang ! harharhar XD

fatin adawiah said...

da g rse wat fez time hr tue..memg terangkat hbeslah!! nak sgt2 g lg...tp bg jarak skit..xleh mkn kerap sgt..t termanjekan dr pulak mkn mahal2..hehe sekali sekala bru rse best^^

MiaJie said...

i've been here, every week for 3 continuous week, haha, sedap!

cha'e said...

perghh. .rasa nak terbang ke sana sekarang jugak!!

MuniRAH Kadir said...

bunyi mcm secret gerden pun ade .hehehe

Ezad Skytech said...

4 jam...mmg bantai habis la makan kat situ kan...haha~

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat